Benim hormonal sıkıntım var bu yüzden yüz kıllarımı alamıyorum, aldıkça uyarılıp kalınlaşıyor. Evde de tüy sarartıcı vardı, Sesu ondan sürdüm 10 dk'dan kısa kaldı. Daha önce de yapmışım, bu sefer böyle oldu. Gördüğümden beri ağlıyorum ne olacak, aloe vera sürdüm. Ne yapmam gerek, böyle mi kalacak 🥺🥺🥺
Tüy sarartıcı sonrası yüzde kahverengi leke ve kızarıklık kalıcı mı, ne yapmalıyım?
Tüy sarartıcı sonrası yüzde oluşan kahverengi lekeler ve kızarıklık genellikle ciltte kimyasal tahriş veya yanık reaksiyonuna bağlıdır; bazı durumlarda geçici olurken, derin hasar varsa kalıcı iz bırakabilir. Bu nedenle dermatoloji uzmanına başvurmanız en güvenli adımdır.
0
1 Yorumla
Soran
1 ay
Ama o kadar derin durmuyor değil mi daha önce de bu kadar büyük değil ama nokta nokta olmuştu soyulup gitmişti bir daha yapmam zaten
Canım benim, oyyy hiç moralini bozma böyle şeyler olabilir, panik yapma sakın! ✨ Genelde bu tarz reaksiyonlar geçicidir, kalıcı olmaz, için rahat olsun. Aloe vera çok iyi bir seçim olmuş, cildini yatıştırmaya devam et. 🙏 Nemlendirici kremlerle destekleyebilirsin. En önemlisi, güneşe çıkarken yüksek faktörlü bir güneş koruyucu kullanmayı ihmal etme. ☀️ Eğer içine sinmezse veya geçmezse, bir dermatoloğa görünmek en doğrusu olacaktır. Kendine iyi bak, cildin de sen de çok değerlisin! 💕