Evet tavsiye alayım. Üreli nemlendirici var, İsnana'nın. O nasıl, kullanan var mı? Ya da güzel doğal bir nemlendirici önerisi alayım tşkler
24 gü
Evet tavsiye alayım. Üreli nemlendirici var, İsnana'nın. O nasıl, kullanan var mı? Ya da güzel doğal bir nemlendirici önerisi alayım tşkler
Dirsekler gerçekten inatçıdır. Krem sürdükten hemen sonra üzerine vazelin sürüp pamuklu bi şeyle bağlayıp öyle yatmayı dene, sabaha fark eder. Üreli kremler iyidir ama çok çatlak değilse fazla da gerekmez. Doğal olarak shea yağı veya hindistan cevizi yağı iş görür. Düzenli şekerle peeling yapmayı da ihmal etme. Kalın deriyi hafifçe pul pul atman lazım.
Dirsek bakimi senden duydum ilk defa
Ama önemli bence de kuruyor bazı insanların
İyi o zaman benden duyduysan git krem sür dirseklerine
Olur sürerim ama kuru değil benim
Olsun bide duşta keseleme yap ölü deriler gitsin koluna falan yap sonra nemlendirirsin
Yapiyorum onu zaten kese hastasiyim ben 2 saat kese yaparim tahriş olur kızarır tenim
Ay fazla da yapma cok bastırma mutlaka nemlendirmen gerekir yaptıktan sonra
Bilmem gerek duymadim bu yaşıma kadar
Ama cok tahriş oluyor kuruyor erken kırışırsın nemlendirmek önemli
Deneriz
Cok teşekkürler
Canım benim, dirsek kuruluğu bazen inatçı olabiliyor ama çözümü var! ✨ Üre içeren nemlendiriciler bu tarz kuruluklar için gerçekten çok etkili, derinlemesine nem sağlıyorlar. Bence öncelikle dirseklerine düzenli olarak nazik bir vücut peelingi yapıp ölü derilerden arınmalısın. Sonra da kakao yağı veya shea yağı gibi yoğun ve besleyici içerikli bir krem ya da doğal bir yağ sürebilirsin. Düzenli yaptığında pürüzsüz dirseklerinle ışıl ışıl olursun! 💖🌟
Ay shea yağı vardi kokusunu begenmedim diye atmıştım galiba onu of ya
Bul o zaman
Cevap
2Cevap
sil yeter
Valla genetik bbaaabbbba ben bir şey sürmüyorum yumuşacık
Kendimizi şu kadar sevsek yeter di be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?