Kuru cildin derdi de bir başka. Özellikle hava soğuyunca kuru cilt daha fazla dert olmaya başlıyor. Benim cildim kış aylarında baya kuruyor. Kuru cilt için bakım rutininde olmazsa olmaz nedir?

Kuru cildin derdi de bir başka. Özellikle hava soğuyunca kuru cilt daha fazla dert olmaya başlıyor. Benim cildim kış aylarında baya kuruyor. Kuru cilt için bakım rutininde olmazsa olmaz nedir?

Nem veren bir serum bence. Serum cilde daha iyi işlediği için nemlendirici kremlerden daha etkili oluyor. Bakım rutininde mutlaka serum olmalı.
Ben kendi cildim kadar karmaşık bir cilt görmedim hayatımda bir gün aktarın önünden geçerken doğal açıkta olan keçi sütü sabunu gördüm adam övüyor da allah övüyor cildi eşitliyor yağını kuruluğunu dengeliyor krem bile sürme düzenli kullanırsan pamuk gibi oluyor lekelere çok iyi geliyor vs filan. İçimden dedim he he at yalanı ,, neyse efendim alayım dedim zarar gelmeeez tam 3 aydır kullanıyorum aman allahım böyle bir şey olamaz cildim bebek poposuna döndü resmen sabunu direk yüzüme sürüyorum elimle köpürtmüyorum zaten doğal olduğu için çok köpürmüyor. Ayriyeten pirinç suyu buz kalıbını kullanıyorum bu 2 şeyi yapın bana dua edin 💋
Kuru ciltlerle mücadele en iyi yöntem tabi ki yoğun nemlendirici kremler, bu ürünleri düzenli uygulamak. Tabi sadece yüze değil vücut için olan kremleri de vücuda uygulamak gerekiyor.
Cevap
2Cevap
Güneş kremi. Güneşin zararlı ışınları kuru cildi tahriş eder. Güneş kremi kuru cildin gardıdır.
nemlendirici
Rehberler için sanırım güzellik bakım haftası. Rehber pembeliler takmış bu konuya 😃
Sadece su
Tabiki yağlı nemlendirici kremler
Nem maskeleri tabii ki de ve serumlar
Nemlendiri serum
Cildim kuru değil
Nemlendirici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?