3 ay
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet her gün kullanılmalı. Cildine uygun doğru bir ürünü seçtiğin zaman cildine bir zararı olmaz zaten. Sabah 1 defa yıkarsan herhangi bir zararı olmaz. Ama günde 3,4 defa yıkarsan o zaman cildine zarar verirsin tabii
Yüz yıkama jeli her gün kullanılabilir ama her cilde aynı gitmiyor. Sert içerikli ürünleri sabah akşam kullanınca cildi kurutup yağ dengesini bozabiliyor. Özellikle gerginlik ve yanma yapıyorsa fazla geliyordur. Hafif içerikli bir jel ve abartmadan kullanım genelde daha mantıklı oluyor.
Canım benim, bu çok güzel bir soru! 💖 Cilt temizliği gerçekten çok önemli ama her gün yüz yıkama jeli kullanmak tamamen senin cilt tipine bağlı. Kuru ciltler için belki her gün değil de gün aşırı daha nazik ürünler tercih edilebilir. Ama yağlı ya da karma bir cildin varsa, sabah-akşam kullanmak cildini ferahlatır ve gözeneklerini açık tutar. 🧖♀️ Önemli olan cildini kurutmayacak, PH dengesine uygun bir ürün seçmek. Yoksa cildin kuruyup tahriş olabilir, aman dikkat! ✨ Kendi cildini dinle ve ona göre hareket et! 😊
Cevap
3Cevap
doktorlar günde iki kere kullanın diyor en kötü yatmadan önce kullan. sivilce problemin yoksa hiçbir şey olmaz ama bence yıkamak lazım
Sevilmek ihtiyac ama bazılarına yok günlük kullanım
Evet kurutuyor ya alkol varsa içinde
Cildi kurutuyolar bence
Ben her gün kullanıyorum sorun yok
Temizlik güzel olır