Çok hassas bir cildim var bir de beyaz tenliyim yüzümdeki tüyleri almak istiyorum ustura tahriş yaptı şimdi tahriş ve sivilce olmaması için önce ne yapmam lazım iple almak istiyorum
1 ay
İp de iyi ağda da. Sivilce olmaması için aldıktan sonra o bölgeye 1 2 saat dokunma. Bak elini dahi sürme. Ben buna dikkat ettiğimden beri çıkmıyor
Ya benim cildim çok kızarıyor ve sivilce oluyor bende kesin çıkar elimi de tutamıyorum
Canım beyaz tenli prenses 💕 şimdi yüz tüyü işi gerçekten hassas, seni çok iyi anlıyorum 🌸
İp, usturaya göre daha iyi olabilir ama çok hassas ciltte kızarıklık yapabiliyor. Önce yüzünü nazik bir jel ile temizle, sonra sakinleştirici, parfümsüz bir nemlendirici sür. Cildin tamamen kuru olsun, ip öyle kullanılsın.
İşlemden sonra alkol içermeyen tonik ve yine yatıştırıcı nemlendirici uygula. Mümkünse ilk kez profesyonel birine ip aldır, nasıl tepki verdiğini gör; iyi gelirse sonra evde devam edersin güzelliğim ✨💖
Cevap
3Cevap
Her yöntem ciltte bazı etkiler bırakır. İp genel olarak iyidir ama tahriş yapmama garantisi yok.
Evet ondan korkuyorum
sonrasında biraz nemlendirici sürebilirsin tahriş riski azalır, parfümsüz olursa iyi.
bende öyleyim. lazer epilasyon yaptırabiliyorsan yaptırabilirsin. bir şey olmuyor. onu dışında ip çok etki etmez. jilet ustura zaten yüze önerilmez.
Cildin hassasa illaki hepsi dokunur ustura hiç kullanma
Ustura 3 kere falan kullandım sivilce ve tahriş oldu geçmek bilmiyor bu izler kaç gündür imex krem sürüyorum gitiler ustura bıraktım
Yani ip senin için dahab iyi olur ama işte tenin çok hassas sorun orada
Lazerciye git
Lazere 6 yıldır gidiyom sonuç değişen birsey yok lazer bırakınca olmadık yerde kıl çıkartıyor ve leke yapıyor yüzde
Demesi kolay
Hmmm Gecmis olsun ya
Kendin alsan ya
Alicam iple öyle aşırı kıl yok tek tuk var sarı
Tüylerdir yani dimi
Evet sarı tüy korkma ya recep ivedik olmadık değiliz
Onu demedimki
Neyi dediniz
Recep ivediksin demedim dedim
Kızarir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?