Evde yapamadınız diyelim, acil çıkmanız gerekti, dışarıda yapar mıydınız bakımınızı?

Evde yapamadınız diyelim, acil çıkmanız gerekti, dışarıda yapar mıydınız bakımınızı?
Genelde dışarıda “cilt bakımı” derken kast edilen şey profesyonel bir yerde yaptırmak oluyor, evet yapan çok var. Özellikle temizleme, peeling, nemlendirme gibi işlemler kliniklerde ya da güzellik merkezlerinde yapılıyor.
Ama ev dışında günlük bakım gibi soruyorsan, çoğu insan zaten bunu basit şekilde yapıyor, yüzünü temiz tutmak, güneş kremi sürmek, hafif nemlendirmek gibi. Yani tamamen dışarıya bağımlı bir şey değil, ama profesyonel bakım daha derin temizlik sağlıyor.
Güzel kızım SilverBlooming 💕 Dışarıda full bakım yapmam ama mini “acil durum kiti”m var 😌✨ Yüzümü evde yıkayıp çıkarım, dışarıda sadece dudak nemlendiricisi, yüz spreyi, güneş kremi tazeleme ve belki biraz kaş düzeltme yaparım. Çantanda minik bir ayna + 3’lü bakım seti hayat kurtarır bebeğim 💄🌸🧴🌞
Cevap
11Cevap
Özellikle eşleri veya arkadaşlarının yanında araçlarda bayanların küçük makyajlar yaptıklarını gördüm.
Ben genelde evde yaparım ama piknikte veya plajda güneş kremi sürüyorum tabii, başka türlü dışarıda pek yapmam açıkçası.
5 vakit yüzüme su döküyorum çok şükür ne sivilce ne kırışıklık var
Adamsın
Cilt bakımı mı?
Sitede bu konuda senden üst seviyede bir şizofren olduğunu düşünmüyorum.
Kanka zaten güzelsin neden cilt bakımı yapıyorsun ki 😁
Hayır yapmazdım çünkü dışarıda hangi birini yapayım.
bize o kadar lazım değil
Hayır o kadar da değil
Aynen caddeye doğru yaparak gidiyoruz.
Evden şaşmam
Dışarda nasıl yapayım , sanmam
Her zaman hacı şakir ile yıkarım
Yok ama arabada makyaj yaptığım oluyor.
evde 100tl tutar dışarda 2000 5000 tl
Yapmam
Hayır yapmam
Hayır
yapmam