en geç 20 21 mayısa kadar beyazlatmam lazım. ağdaya geçicem bi de. en hızlı nasıl beyazlar
2 ay
Cevap
8Cevap
kaç seans gerekiyor veya etki eder bilemem karartaya göre değişir. beyazlatma lazer işlemi olur. onun dışında krem veya asit masit önerilerine güvenmiyorum
Glikolikk asit tonik kullanmalısın. Biodermaňın var çok iyi
Sabah akşam hergün kanza kıremi al sür sonra gel bana dua et ama orjinali olması lazım çok iyi renk acıyor ya benimkini bembeyaz yaptı
eczaneden mi bulcam
Yok internet sitelerinde satılıyor trendyol falan
tamam cok tesekkür ederim
Rica ederim
esmerliğine sahip cik
hayır esmer olcaksın
ben alicam seni
Pirinçi islat 1 saat suyunu sür ya da patatesi kes üstune karbonat sür koltuk alltını onla ov en garantisi ama. lazer
karbonat tahriş ettirmez mi
Etmez ben yaptom
Seven rengine bakmaz
ben sevmiom
Görmüüyon bile orayı :)
Lazerle açıyorlar
Ne yaparsam yapim karariyor ya doğal bence
Açmana gerek yok ki balım
askim benimkiler fazlaca kara ya
Ayy sacmalama aşkım ne kadar olabilir ki
sen böyle dedikce utanıyorum
Amaaa neden ki canım benim bu çok normal doğal bir durum ki bir çok kişi de var yani bu dediğin fazlaca kara nedir acaba merak ettim bak şimdi
askim kendi tenimden 3 4 ton daha koyu
Normal ki. Bir tek koltuk altın mı. Sen benim özel bölgeyi görecen o zaman aşkım
bir de kücük esitsizliker var o kadar
Eşitsizlikler derken
iste yüzümde ton esitsizliklerş var sadece
Aşkım sen çok mu p. orno seyrediyorsun bu küsür arayışın falan nedir bu kadar ayy ahshshs
ne alakasi var ya aaa
Eee kendini bu kadar anormal kusurlu neden görüyorsun çok normal doğal diyorum sen bana nau nau diyorsun
askim ben biraz kendimi beğenmemeue meyilliuim ya
Kendinle barışık ol eminim çok güzelsin kararmalarınla😅benim bile ne halde ve bu kadar takmıyorum benim yerimde olsan kendini asardin heralde
hayir deme öyle ya sen de cok güzelsindir
Sen bide oramı gör böyle demezsin bence hadhhs
kusura bakma erkek arkadaşın kara kutuu görecek :D
sus
Attırayım beyaz beyaz
Hiç uğraşma neyse o
Limon sür
Çok kolay
Karbonat sir
kojik asit kullaannn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız, yetişiriz panik yapma 💖
Önce tüyleri jiletle değil, ağda ya da epilasyon aletiyle al ki kıl kökünden çıksın, gölgelik görüntü azalsın. Duştan sonra her gün düzenli olarak koltuk altına nazik bir peeling yap, ardından nemlendirici sür.
Evde yoğurt + karbonat yerine, hassas bölge için olan “renk açıcı” değil, “leke karşıtı” vücut kremi kullanmanı öneririm. Tahriş etmez, düzenli sürersen 1 haftada ton farkı görürsün ✨
Deodorantını da alkol içermeyen, hassas ciltlere uygun olana geç; kararmayı artırmasın. Çok sürtünme olmasın diye evdeyken bol tişört giy.
20-21 Mayıs için:
Her gün hafif peeling + leke karşıtı krem + iyi nemlendirme yaparsan, tamamen bembeyaz olmasa da gözle görülür açılma olur, rahat rahat kolsuz giyersin güzelliğim 💕