• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Arabalar

Işıklarda hızlı ve seri nasıl kalkılır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Manuel arabada. Gaza biraz basıp sonra debriyajı kaldırarak nasıl kalkılıyo tam olarak? Püf noktası nedir?
Işıklarda hızlı ve seri nasıl kalkılır?
İş Soruları Nedir Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • drifter00
    drifter00 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 25
    +1 yıl

En hızlısı gazı kökleyip debriyajı direk bırakmak araç patiye sarar 😂 ama bunu kursta yaparsan olmaz.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sahincanli
    Sahincanli Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 69%
    +1 yıl

Debriyajdan ayagini yavsca kaldir. Sonra ayni orantida gaza yavasca bas. Zaten araba hareket edecektir. Sonra bas gaza gitsin araba. Unutma gaza cok yuklenirsen araba pati yapar. Bol bol calismalisin ozellikle yokuslarda.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok hoca ilk gaza bastırıp sonra debriyajdan ayağımı kaldırarak kalkmamı istiyor

Yorumla
    • Sahincanli
      Sahincanli
      +1 yıl

Yokuslarda cok pati yapar. Yerinde sayarsin. Debriyaj ve gaz orantili basmalisin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düz yolda nasıl kalkış yapayım onu soruyorum ama ben

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

9

Cevap

• MİKROP06
    MİKROP06 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Ne kadar gaza basarsan bas debriyajdan kaldırdığın ölçüde o hızı alırsın. Ayağını debriyajda çok bekletiyon onu biraz daha hızlandır

0
    52 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl yani ayagımı debriyajda nasıl yapıcam anlamadım

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Ayağın debriyajda dibine kadar basılı düşün istediğin kadar gaza bas o araba gitmez. Atağın debriyaja basılı iken biraz gaz ver duy o gaz sesini ve ayağın öyle gazda beklerken debriyajdan yavaş yavaş kaldır. Farkedeceksin ki debriyaj mesela 3 cm yukarı kalktığı zaman araç alıyor. İşte orası kavrama noktası. Yani sen o hissettiğin noktaya gelene kadar o araç hareket etmez. sen orda zaman kaybediyorsun bir. İkinci bir kısım o noktayı buldun hareket ediyorsun biraz araba hareket ettiği için ayağın hala o noktaya yakın araca gaz versene debriyajın müsade ettiği kadar hareket ediyorsun gecikiyorsun. Aracın hareketini hissettin mi artık sabit hızda ayağını çek debriyajdan bırak araç gaz verdiğin kadar hızını alabilsin. Bunda pratik yapıp geliştikçe daha seri kalkarsın. İki şeyi zihninde canlandır. Bir kavrama noktasına kadar araç hareket almaz orayı kendin pratik yaparak bulacan. iki bulduktan sonra sabit hızda ayağını kaldır debriyajda işin bitti meşgul edip aracı yorma boşuna. Hadi kolay gelsin bakalım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani biraz gaz verip sonra ayagımı debriyajdan biraz kaldırıp araba hareket etmeye başlayınca tekrar gaza basayım mı yoksa debriyajdan tam kaldırıp mı gaza basayım

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

İlk başta tam kalksın öyle gaz ver. zamanla devri anlarsın ona göre gaza ayağın alışır zaten. Araç baktın titriyor garip geliyor sana gazın eksik demektir. Zaten bir iki denemeden sonra ne kadar gaz vermen gerektiğini anlarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim yarın sınavım var, o zaman biraz gaz vericem sonra hafif debriyajı kaldırcam araba hareket edince debriyajı tam kaldırıp gaza basıcam

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Rica ederim. Aynen. baktın araç titriyor farklı sana göre az daha gaza ihtiyacı var demek ona dikkat ettimi halledersin sen. Hadi kolay gelsin başarılar 😊😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yine kaldım

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Ne oldu ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Paralel parkı yaptım, çıkarken dubaya çarptım

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Hadi bee azıcık geri gelip tam saü ya da sol yapıp çıkaydın keşke. Neyse üzme canını o kısım halledilir bir daha ki sefere tamam bu iş 😊😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet hocalarda dedi geri gelseydin çıkardın dedi, o kadar salağım ki çarpacağımı bile farketmedim hemen çıkmaya çalıştım

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

O salaklık değil de acemilik oluyor o anki stres falan. O yüzden can sıkmaya gerek yok bir daha ki sefere tamam bu iş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Babam da çok kızdı kendimi o kadar kötü beceriksiz hissettim ki, zaten ağladım kurs hocam da gördü rezil oldum, çok heyecan panik yapıyorsun dedi

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Yine o kadar panik yapıyon yapmak zorunda hissettiğin baskı olduğu için. Kusura bakmada babanın kızmaya hakkı yok madem o kadar biliyor alacak kızını güzelce öğretecek. ehliyet nedir yani bugün olmadıysa yaron illaki alacan sen bunu bunun için kendi kızının kalbini kırmak nedir. Bu işler bol bol pratik yapa yapa öğreniliyor o yüzden beceriksiz falan hissetme. Millet çok iyi bildiği konuyu bile sınav stresiyle yanlış yapabiliyor olur yani öyle arada. Hadi hadi topla sen kendini bir dahaki sefere tamam bu iş rahat ol 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya aslında babam çok iyi biri, hani az sayıda olan babalardan ama sinirlenince bazen ne dediğini bilmiyo sonra sakinleşiyo birde çok masraflı özel ders bile almıştım. Babam da kızdı bagırdı, sen üniversite mezunusun neden heyecan yapıyosun kör müsün çarptın, sen zavallı gibi durma heyecan yapma o yanında ki hocalar senden korksun filan dedi. Birde sen kendini hala birey olarak görmüyorsun dedi

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

O zaman o pek kızma yerine geçmez kızdığı şey sen değilsin duruşun. Ki bakılırsa seninde ondan pek memnun olduğun söylenemez. Niye kendini geri planda tutuyorsun yaşanmışlıklar mı sebep?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya ama heyecan olması normal değil mi? Ben ilk defa kursta araba sürdüm ve kursta öğrendim. Şartlar gerçekten çok zor sınavda birsuru zorluk var Birde ben fazla heyacan stres yapıyorum. Elimde olan bir durum değil yani. 😔 yoksa zavallı olmak ya da hocadan korkmaktan değil.

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Heyecan tabiki olacak da seninki tepkilerini kısıtlayacak derecede fazla gibi onu azaltmalısın. çevrene bakınca çoğu kişi araç kullanıyor nasıl yapıyorlar tek bir mantığı var herşeyde olduğu gibi bol pratik yapmak. İlk defa orda araba sürünce böyle hatalar olabiliyor. Sen şimdi sil kafandan herşeyi geçmişi boşver geçti o yeni bir sayfa açıyoruz. Araba pratik yapma imkanın varsa araca geçince sen bana yaz ben sana tarif edecem detaylı sende pratik yap. Bu sefer kesin alıyorsun kaptan relax 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Allah razı olsun inşallaj bu defa alırım duanı bekliyorum. Psikolojik olarak hala etkiliyor beni ya niye böyle oldum ben. Peki birde bir şey sorcam; diyelim ki ben ikinci viteste gidiyorum, hani anayola çıkarken dur tabelası oluyor ya kontrollü geçmek için. Ben o yol ayrımına gelmeden yavaşlıyorum yolu kontrol etmek için, eğer ki arac gelmiyorsa sola sinyal verip durmadan direk geçiyorum sola. Ama hızımıda yavaşlatmışım. O hızla vitesim 2’deyken dönüş yapabilir miyim? Yoksa araba stop mu eder

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

1. vites kalkış vitesidir. hızı gözünde canlandıran biri hafif koşar modda seni yakalayamıyorsa 2 ile devam edebilirsin. Ama yakalar diyorsan hızın baya düşmüştür 1. Vitese alıp kalkış yapmam daha uygun olur alışana kadar. O yüzden sınavda sen dur kalkış yap kalkışında sorun yoksa. Dua ederim tabiki sen gönlünü ferah tut bu sefer alıyorsun tamam bu iş. Kafana takılanı da sorabilirsin hatta araç varsa kullanmaya başlarken yaz pratik yaparız yeter ki faydası olsun sana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım yani ben durup vitesi bire alıp tekrar kalkış mı yapayım? Ama yavaşlayıp ikinci vitesle dönsem stop etmez dimi? Çok aşırı yavas olmadıgı sürece? Tabi sorarım da araba yok sorun orada 😀

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Aracın kalktığı hızı düşün o hız ve altı ise 1 bir tık üstüyse 2 kurtarır. Gözünde canlandır. sınavı geçene kadar dur kalk. Yolu kontrol ettim dersin olur biter. Diğer türlü heyecan ya da araç gelir sıkıntı olmasın. Kendin alışınca 2-3 Allah ne verdiyse dönersin. Olabilir ben direksiyon başında daha iyi pratik yaparsın diye dedim yoksa istediğin gibi sorabilirsin kafandakiler gitsin rahat gir sınava alalım ehliyeti sonra gezdirirsin bizi 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ay inşallah şu sınavı geçeyim artık Allah ın izniyle, psikolojimi çok etkiledi. Ya ben şöyle yapsam, bu anayola çıkan yollara yaklaşırken vitesi direk bire alsam ve araç geliyor mu direk kontrol etsem sonra vites 1’le dönüş yapsam olur mu?

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Şuanlık onu yapamazsın. 1 vites kalkış vitesidir. volan belli bir hızda dönerken 1 e takmaya çalışırsan yığılma yapma ihtimali çok yüksek ve olursa panik yapabilirsin sıkıntı yaşama. Rahat ol kursta hadi acele et deme hakları yok. Sen kavşağa 2. vites gir yavaş dur. sağını solunu çevreni kontrol et kalkış yap. Niye durdun deme hakları da yok tedbirli davranmak onun adı. Yok ben 1. vites kalkış yapamam panik oluyorum dersen kavşağa yaklaşırken ileriyi gözünle kes boş kısma denk getir 2. vites yavaş yavaş dönüşünü tamamlarsın. Sadece sağını solunu kontrol ettiğini beşli et ki lak diye döndün araç gelse ne yapacaktın demesinler. Hiç panik yapılacak durum yok gönlünü ferah tut sen. 2 ile dönersin olmadı durur kalkarsın sakin olunca yaparsın sen ben inanıyorum 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim birde ben kendime guvensem 😂 o zaman ben şöyle yapayım; yaklaşırken yavaslıyim ama vitesim 2’de yavasca dönüş yapayım (tabi araç gelmiyorsa).
      Ama eğer ki arac geliyorsa durup vitesi 1’e alıp sonra kalkış yapayım. Dimi?

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Aynen öyle bunu yapıyorsun mesele çözülüyor panik heyecan olacak bir durum yok. Ne demek kendime güvensem öyle bir dünya yok al ehliyeti daha ıslanacak o 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Varya ehliyeti bir alsam ama şu an hayal gibi geliyo niyeyse

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Hayaller gerçekleşmek için var olmaması için bir sebep yok sadece sakin olacaksın ve alacaksın yaparsın sen güven kendine daa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte asıl sorun orada. Sakin olamıyorum ki Allah kahretmesin. Sanki ne yapıyorum uzaya mı çıkıyorum anlamadım. ya da sanki beni idam mı edecekler bu heyacan stres ne anlamıyorum. İkinci sınavda konuşurken sesim titriyodu, ayagım debriyajda nasıl titriyordu. Yine bu titremeyle aracı iyi ki stop ettirmemişim. Neden böyleyim bilmiyorum kendime guvenim yok sanırım vede çok pratik yapıp iyice öğrensem guvenım daha çok gelir ama işte imkan yok. Bizde manuel araba yok , kurs dışında kullanamadım araba.

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Sorun aslında kendine gereksiz kötü telkinde bulunman. Geçen sınavda basit hatan olmasa ehliyeti almıştın. o zaman da araç yoktu demek ki illa araç olması gerekmiyor ya da senin yapamaman gibi bir olay yok. şimdi o gereksiz düşünceleri bırakıyorsun kendıne güveniyorsun bu sefer o ehliyet tamam bu kadar basit. Hayalse gerçek olacak sen kendini boşver beni dinle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında o hatayı yapmasam geçer miydim bilmiyorum cunku daha sınavın çok başlarıydı. Hep başlarda kalıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dediğin gibi iyi telkin ve guvenimin olması lazım

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Yok yani o böyle dışardan konuşmayla gelmez ıslak odunla 3-5 km kovalasak gelir mi ne dersin 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ahaha hiç gelmez

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Bütün önemli değişimler içten dışa doğrudur. Yumurta dışardan çatlatılırsa hayat sona erer. içerden çatlarsa yeni bir hayat başlar. O yüzden yüzleş kendinle hata yapmaktan korkuyorsan yap dene üstesinden gel. Sorunun ne olduğunu çözümü biliyorsundur zaten sadece yüzleşmekle korkma artık değişsin birşeyler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Vay be yumurta örneği süpermiş, önce kendime guvenim gelmeli en başta

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Gelir umarım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnşallah senide çok bunalttm ya hakkıını helal et

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Öyle düşünmene gerek yok önemli olan senin sınavı geçmen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sınavı geçeyim de buraya yazayım hayırlısıyla

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Geç KS olarak bizi mangala götürecen zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😂😂 geçsem herkese bir şey ısmarlıcam zaten

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Sorunu bulduk işte içerden bir hesap edince işin içinden çıkamıyon bilerek kaldın demii 😂 yapma böyle şeyler kredi falan çekeriz nedü yani 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Keşke geçsemde ısmarlasam🤣🤣🤣

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Yani bu zamana kadar bu halinin bir hayrını görmemişsin artık bırak şu durumu. Yakında alacaksın az güven daa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kusura bakmayın kardesim yazamadım, bir hayrını görmedim de nasıl özgüvenli olurum bir şeyleri başararak ama ben hiç bir şey başaramıyorum

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Ben pek katılmıyorum ona denemekten çekiniyorsun ya da bir şeylerin vaktinin geçtini falan düşünerek öğrenilmiş çaresizlik gelişmiş. Hatan ise senin hatan birinci de olmazsa ikinci de olurda onda olmazsa üçüncü de sen yeterki inancını güçlü tut onun içinde kendin için yaşa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten kendine guvenmemek her zaman başarısızlık getirir bu dediğinde haklısın. Bir şeyleri değiştirmem lazım ama adım atamıyorum

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

İnsan genelde korktuğu için adım atamaz ki bu halinle zaten kaybediyorsun sende farkındasın kaybedecek neyin oluyor bu durumda. Hayat o kadar uzun değil ve kimse senden mükemmeli de istemiyor hayat senin niye erteleyesin ehliyet için çok az bir şey kaldı olacak o diğer meselerde de korkma atıl daa güven kendine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya bugun kursa gittim, bana iki ders yazacaklar. Normalde bir ders yazılıyor, ben zayıf oldugum için iki ders yazılacak. Birde ben abime araba kiralattırıp beni çalıştırmasını isticem. Kurs müdürüde dedi ki artık geç araba da kiralattıracaksın dedi. İyice korktum ya bunda da geçemezsem herkese rezil olurum

Yorumla
    • MİKROP06
      MİKROP06
      +1 yıl

Yine korku yine rezillik diyon bu zamana kadar böyle yaptın sonuç malum. Artık bir kendine güven beynine nasıl telkinde bulunursan o yönde efor harcıyor onlar yerine bu sefer oluyor bu iş tamamdır falan de iki ders yazmışlar bir de pratik yaptı mı aldın zaten kendine yüklenme boşuna. Sadece abin sinirli ise abi ile öğrenilemiyor o kısmı bir düşün 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ya tamam güzel telkinde buluncam 😊 abim inşallah çok sinirlenmez ya yoksa yandım ben 😂

Yorumla
  • Jholan
    Jholan Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 37%
    +1 yıl

Viteste bekle ışıklarda. Kavrama noktasında olsun, ışık yanar yanmaz ayağını çekerken bir yandan da gaza bas. Bitti geçmiş olsun.

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama hoca biraz gaz verip sonra debriyajdan ayagımı kaldırarak kalkmamı istiyor

Yorumla
  • Şafakcoşkun07
    Şafakcoşkun07 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Debriyaja sonuna kadar bastıktan sonra yavas yavas gaza basıyosun ayni anda ayagini debriyajdan cekiyosun araba kalkmaya baslayinca yine yavas yavas tam cekiyosun

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Araba hareket etmeye baslayınca neye ne kadar basıcam? Yani debriyaj ve gazı nasıl kullanayım

Yorumla
    • Şafakcoşkun07
      Şafakcoşkun07
      +1 yıl

Debriyajla gaza ayni anda basiyosun ya araba kalkmaya basladiginda yavsa yavas debriyajdan cek ayagini araba gider

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gaza basayım mı peki araba hareket edince

Yorumla
  • Deliturkk
    Deliturkk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 74%
    +1 yıl

Yavaşça yaptığın işlemi agresif yapacaksın ve böyle yaparak debriyaj setini kucağına alıcaksın 😀

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Derken

Yorumla
    • Deliturkk
      Deliturkk
      +1 yıl

Debriyajla gaz ilişkisini kavradıysan hafif gaz verip debriyajı salarken de gaza yüklen hızlı kalkarsın. Kendi arabanda bunu böyle yapma teknik anlamda araban için zararlı olur öyle diyeyim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani debriyajı kaldırırken gazada mı yükleneyim

Yorumla
    • Deliturkk
      Deliturkk
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

el frenini sonuna kadar çek.. defriyaja ve gaza sonuna kadar bas.. araba birinci viteste olsun.. yesil isik yaninca ayni anda debriyajdaki ayagini cek ve el frenini indir.. sonrasi heyt be eski rallicilerden kim kaldı başka desinler.. bye

0
    0 Yorumla
  • Şekeroğlan
    Şekeroğlan Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

bence hiç acele etme normal kalkmaya çalış trafikte acele etmek iyi bir şey değil

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hoca yavas kalıyorsun diyo,

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

vitesi 1 e tak hızlıca debriyajdan cek aynı zamanda gazı kökle

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hızlıca çekeyim de stop edeyim dimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Lak diye çekersen eder tabisi motor sesine göre

Yorumla
  • bibakıpgidiyorum
    bibakıpgidiyorum Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Innnn ınnnnnn diye ses çıkartıcaksın 😂🤪

0
    0 Yorumla
  • Tazmanyacanavaarı
    Tazmanyacanavaarı Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Araç kaç motor

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum ki kurs arabası polo

Yorumla
    • Tazmanyacanavaarı
      Tazmanyacanavaarı
      +1 yıl

1.2 veya 1.4 olabilir hiç uğraşma boşuna

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Işıklarda hızlı ve seri nasıl kalkılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Gerilim arttikca ampul parlakligi nasil degisir? 19 cevap verildi
Alight motion proda CC koyunca yanlarda parlama oluyor nasıl düzelir? 7 cevap verildi
Bu nasıl tamie edilir yanmıyor led ışık? 6 cevap verildi
Monitörün ışığı yanıp sönüyor ama görüntü yok, çözümü nedir? 2 cevap verildi
Kombi ışığı neden yanıp söner? 7 cevap verildi
Fırının ışığı yanmıyor ama çalışıyor gibi nasıl düzelir? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨