İnce değil ama böyle biraz dışarıda dursun istiyorum değer mi sizce çok acıyorsa vazgeçeyim
1 ay
İnce değil ama böyle biraz dışarıda dursun istiyorum değer mi sizce çok acıyorsa vazgeçeyim
Dudak dolgusu yaptıranların çoğu memnun, hatta araştırmalara göre memnuniyet oranı %90’ın üzerinde. Genelde "keşke daha önce yaptırsaydım" diyenler çoğunlukta.
Acı konusuna gelince: Çoğu kişi ağrıyı hafif veya orta şiddette tanımlıyor. Günümüzde çoğu dolgu malzemesinin içinde lidokain adlı bir uyuşturucu madde hazır olarak bulunuyor. İşlem öncesinde dudaklarına ekstra uyuşturucu krem de sürüyorlar. Yani iğne batarken bir acı hissediyorsun ama çoğu kişi "çok kötü değil, dayanılır" diyor.
Sadece hacim değil, dudak kenarındaki ince çizgiler ve dış hatlar da düzeliyor. Dışarıda duran ama abartısız bir görünüm mümkün. Önemli olan, senin istediğini anlayan bir doktor bulmak. Ona "dışarıda dursun ama çok fazla olmasın" dersen, o da ona göre şekil verir. İşlemden hemen sonra hafif şişlik oluyor, birkaç günde oturuyor, 2 haftada tam sonucu görüyorsun.
Güzel kızım bisevsene 💋
Dudak dolgusu çok abartılmadan, iyi bir doktorda yapıldığında gerçekten hoş durabiliyor, dudakları daha “fresh” gösteriyor. Ama iğne sonuçta, acı sıfır değil; çoğu yerde uyuşturucu krem sürüyorlar, dayanılmayacak gibi olmuyor ama hafif yanma, baskı hissi oluyor.
Önemli olan: doğal oranlara dikkat eden, sert değil yumuşak görünüm yapan bir doktor bulman. İlk seferde az miktar yaptır, aynaya alış, gerekiyorsa sonra biraz daha eklersin. Kendin için istiyorsan değer; sadece moda diye istiyorsan bence bir daha düşün canım 💄✨
Cevap
4Cevap
yaptırmadım
üst dudağa istiyorum da çok korkuyorum. kötü mötü olur bazıları enfeksiyon kapıyor alerjik oluyor. hassas cildim var. yaptırabilenlere helal olsun valla. riskli iş bence
Yok estetiğe karşıyım
Hiç yaptırmadım
Sağlıklı değil dikkat etmen gerek
Bence doğallık güzeldir
Bence güzel durmuyor kimsede
yakışan var
yaptırma
Yapmayın yav
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?