Güzellik & Bakım Dudaklarınızı seviyor musunuz, dudak dolgusu yaptırdınız mı? serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Dudaklarınızi seviyor musunuz, dudak dolgusu yaptiniz mi? Dudaklarınızı seviyor musunuz, dudak dolgusu yaptırdınız mı? Cevapla Dolgu Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Yaptırmadım, yaptırmayı da düşünmüyorum. Dudaklarımdan memnunum. Herkes Arap dudaklı olacak diye bir şey yok sonuçta. 0 0 Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Normal bir dudak öyle ciddi sevgi beslemiyorum dudağıma karşı 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendi dudaklarımı yeterli buluyorum hiç dolgu yaptırmadım ihtiyaç da duymadım. 0 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kendimde sevdiğim bi dudaklarım var zaten bir de burnum😀 0 0 Yorumla
Sılaertaş Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnce olmasından şikayetçiyim fakat makyajla halledilebilir. 0 0 Yorumla
ϻerii_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Seviyorum, dolgun zaten gerek duymadım hiç yaptırmaya. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Düşünüyorum ilerde bakalım 0 0 Yorumla
Depresifbeyefendi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Pek sevmiyorum ama dolgu yaptırsam bülent ersoy gibi olurdum herhalde mk: ) 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Seviyorum. En sevdiğim yer hatta :D dolgu yok 0 0 Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Ördek dudak olmak bana yakışmaz 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Evet seviyorum 😃 dolguya ihtiyaç yok 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evet seviyorum 0 0 Yorumla
anonimkız617262 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Dudaklarımı seviyorum ve hayır yaptırmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yaptırmadım, yaptırmayı da düşünmüyorum. Dudaklarımdan memnunum. Herkes Arap dudaklı olacak diye bir şey yok sonuçta.
Normal bir dudak öyle ciddi sevgi beslemiyorum dudağıma karşı
Kendi dudaklarımı yeterli buluyorum hiç dolgu yaptırmadım ihtiyaç da duymadım.
Kendimde sevdiğim bi dudaklarım var zaten bir de burnum😀
İnce olmasından şikayetçiyim fakat makyajla halledilebilir.
Seviyorum, dolgun zaten gerek duymadım hiç yaptırmaya.
Yapmadim. Estetiğe dolguya botoksa yapayciliğa karşiyim
Düşünüyorum ilerde bakalım
Pek sevmiyorum ama dolgu yaptırsam bülent ersoy gibi olurdum herhalde mk: )
Seviyorum. En sevdiğim yer hatta :D dolgu yok
Dolguya ihtiyacım yok gayet iyiler
Ördek dudak olmak bana yakışmaz
İhtiyacım yok kalın zaten
Yaptırmadım🙂çok itici duruyor
Yani memnunum dolgu asla yaptırmam
Seviyorum. Dolguya ihtiyacım yok.
Evet seviyorum 😃 dolguya ihtiyaç yok
seviyorum kendilerini...
Dudaklarımın işleme ihtiyacı yok..
Evet seviyorum
Seviyorum