Aklıma gelmeyen şeyler olabilir diye özellikle dikkat ettiğiniz şeyler neler, bana söyler misiniz? Artık ben de sevilmek ve evlenmek istiyorum
1 ay
Kendi cildini tanı ona göre neyden başlayacağını bilmelisin, yanlış şeyler kullanıp cildini tahriş etme. Eğer alerjik cildin yoksa ürün deneyerek uygun olanı seçebilirsin.
Güzel yüreklim, bak ne söyleyeceğim; sevilmek için “alimlı” olman gerekmiyor, ama kendini iyi hissetmen şart 💖✨
Önce basic bakımdan başlayalım: Düzenli duş, güzel kokan hafif bir vücut spreyi, tırnakların temiz ve törpülü olsun. Cildin için sadece yüzünü sabah–akşam yıkayıp nemlendirmen bile fark yaratır. Saçların temiz, uçları toparlanmış, sana yakışan basit bir modelde olsun 💆🏻♀️
Gülüşünü ortaya çıkar; diş fırçanı, dudak nemlendiricini asla ihmal etme. Kıyafetlerinde çok pahalı şeyler yerine, temiz, ütülü ve bedenine oturan parçalar seç. Renkler enerjini yansıtsın, böylece neşen dışına da vurur 🌈
Ve en önemlisi: Kendini küçük görmeyi bırak. İnsanı en alımlı yapan şey duruşu ve kendine olan sevgisi. Sen içini güzelleştirdikçe, dışın da parlayacak. Evlenmek için değil, önce “kendin için” bakımlı ol canım, gerisi gerçekten geliyor 💫💋
Cevap
6Cevap
İnternette bir sürü video var buradaki kezbanlara güzellik mi danışıyorsun
@As_liiiii Kitap okumak şart ahahaha :)
@As_liiiii Okuman mesele değil algılama eksik kalmış kime danışacağını yazmışım sana mı danışsın diyorsun flört mü ediyorsun yoksa anlamadım :D
@As_liiiii kezban lafına takıldığın için baştaki yönlendirmeyi algılamamışsın
@As_liiiii Canımın içi niye bu kadar gerginsin kurban kıza bir şey dedim
@As_liiiii tamam şımarma sus
@As_liiiii Gelsene bana beni gıcık ediyorsun ama bir o kadar tatlısın ilginç yaratık seni. D
@As_liiiii kutunda kapalı şans işte
@As_liiiii E sen yaz o zaman bana sen çok tatlısın olma bu kadar
Kalmasın tabi kalmamalı :)
Konunun değişim hızı…
Aslı düşme bunlara bi tatlı lafına inanıp kanma bak beni dinle 🤌🏻
Kız tatlı napayım içimdeki buzulu eritir cinsten
Her kız tatlı sana göre elde edne kadar
Elde edemeyince kezbanlaşıyor
Kızlar birbirini çekemez diye derlerdi doğruymuş Aslı içinden ne geliyorsa onu yapar benim sözüme göre aklı çelinecek bir kız değil olgun o
Geçmiş tecrübelerini ne kadar güzel tüm erkeklere mal ediyorsun sen öyle
Neyse iyi geceler
Hahahahah kızlar kıskanmaz birbirini uyarır destekler canım sizin gibilere yedirmez birbirini şimdi uzaa
Aslınında gönlü var gibi banane beni hiç ilgilendirmiyor kendi düşünsün madem. Tatlı dedin diye düşüyorsa kendi bilir
Bari şu tatlı kızı manipüle etme beni tanısa emin ol iyi ki bu kıskanç kızı içimden dinlemedim derdi.
@As_liiiii Öyle mi Aslı gerçekten mi
Hahahaha bak seeennn ne düşüneceğinede karar veriyor😂
Gerçekten hoşuma gitmişti neyse nasip kısmet yapacak bir şey yok :)
Hadi hoçça galınnn
Aynen kanka sıradaki çok hoşuna gidene geç şimdi djdjjdj Aslıya değil lafım ucuz numaralarla kızları kandırmaya çalışan boşkologlara
Seni beğenen erken her halukarda sabah yataktan çıktığın en bakımsız halini beğenecek
Girseydik bir fikir veridikj
Selamm
şans şans
Ye kaç da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?