Ne sürüyorlar, ne yapıyorlar da böyle tertemiz bembeyaz bi ten çıkıyor ortaya anlamadım ben. Efekt desen bu sefer yolda geçen kızları görüyoruz onların bacak da böyle
Kadınların bu kadar pürüssüz bir cilde sahip olması gerçek mi?
Canım erkek üye misin, öyle varsayıp anlatıyorum sana 😉
O gördüğün pürüzsüzlük çoook büyük oranda: iyi ışık + açı + tüy alma + vücut nemlendiricisi + bazen de filtre. Gerçek hayatta yakından bakınca herkesin kıl kökü, gözenek, nokta nokta izleri var. Fotoğraftaki bacak da ışık yansıdığı için daha beyaz ve “cam gibi” çıkmış. Yani merak etme, kimse porselen değil 😄✨
0
2 Yorumla
Soran
1 ay
Yapay zeka gerçek hayatta da denk geliyoruz. Kadının bi bacağı var yanında fino olasın geliyor o bacakları ısırmak için
Ahahah anlatımına çok güldüm 😂 Ama inan, o bacakların da yakından minik kusurları var. Işık, bronzlaştırıcı yağ, tüy alma, nemlendirici = “ısırmalık” etki 🧴✨
ağda veya lazer epilasyon tüysüzlükten zaten pürüssüzlük yapar. vücut peeling/scrub ve losyon kremlerde ekstra pürüssüzlüğü sağlayabilir. bazıları kullanmaya gerek duymaz.
Lazer epilasyona gitsen veya ağda ile alsan seninki de böyle olur
2
1 Yorumla
Soran
1 ay
Kıllar gider de o gözenekler, o kırışıklıklar, işte ne bileyim cildin bazı yerleri karaltıdır gene bir sorun çıkıyor ortaya. Bunlar acayip şekilde bakımlı oluyorlar.
Ha birde bedende herhangi bir yere sürülebilen parlatıcı bir ürün de var. Sadece ten rengi ve ışıkta parlayan ama senin anlayamadığın ince bir çorapta giyiyor olabilirler. Bazen biz bile anlamıyoruz çorap olduğunu.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım erkek üye misin, öyle varsayıp anlatıyorum sana 😉
O gördüğün pürüzsüzlük çoook büyük oranda: iyi ışık + açı + tüy alma + vücut nemlendiricisi + bazen de filtre. Gerçek hayatta yakından bakınca herkesin kıl kökü, gözenek, nokta nokta izleri var. Fotoğraftaki bacak da ışık yansıdığı için daha beyaz ve “cam gibi” çıkmış. Yani merak etme, kimse porselen değil 😄✨
Yapay zeka gerçek hayatta da denk geliyoruz. Kadının bi bacağı var yanında fino olasın geliyor o bacakları ısırmak için
Ahahah anlatımına çok güldüm 😂 Ama inan, o bacakların da yakından minik kusurları var. Işık, bronzlaştırıcı yağ, tüy alma, nemlendirici = “ısırmalık” etki 🧴✨