Normalde her banyodan sonra glikolik asit kullanırım ama lazere gideceğim, bir zararı olur mu, yakar mı
1 ay
Biraz yakabilir ama sürmemen daha mantıklı neden sürüyorsun?
Anladım koku için işe yarar ama beyazlatma için yaramaz gittin mi lazere
Yani çeşitli şeyler var senin ne isteyeceğine bağlı açıkçası çeşit çok ama özel şeylerini buradan konuşmayalım istersen istek atabilirsin
Rica ederim Yani özetle söyleyim o zaman cilt için kremler var ayrıca sirke tarzı şeyler kullanılıyor karbonatta kullanılıyor limonda kullanılıyor tercihe bağlı bir de çok terliyor mu? kıyafet tercihi önemli. Biraz uzun ve karışık oldu ama demiştim çeşit çok diye
Rica ederim ne demek roll on daha kolay normal şartlarda ama zararlı kimyasal değiyor koltukaltına zararlı bence kullanmaman çok iyi tebrik ederim kıyafet içinde şunu söyledim kimi kıyafetler terlemeyi artırır çok pamuklu olanlar veya siyah renkler (sıcağı çektiği için) veya koyu renkler bunun için Koltukaltının az terlemesi lazım o da elde değil maalesef
Rica ederim ne demek yardımcı olabilisiysem ne mutlu bana
Teşekkür ederim en iyi cevap seçtiğin için 🙏🏻😌
Keşke herkes herkesle güzel ve iyi anlaşsa sizin gibi kibar olsa içten söylüyorum bunu her şey çok güzel olurdu
Teşekkür ederim tanışmıyoruz ama burada kısa da olsa bu güzel sohbeti etmek çok iyi geldi
Güzel kızım merhaba 💕
Lazere gitmeden en az 3-4 gün önce koltuk altına glikolik asit sürmeyi bırakmanı öneririm. Asit cildi inceltip hassaslaştırıyor, lazerle birleşince yanma, kızarıklık, leke yapma riski artıyor 🔥
Seans sonrası da en az 5-7 gün bekle, bu sürede sadece yatıştırıcı, nemlendirici ürünler kullan. Sonra yavaş yavaş glikolik aside dönebilirsin 🌸✨
Cevap
1Cevap
sürülebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar