Kızlar, cildim akneye eğilimli, yağlı karma. Cildiniz için ne kullanıyorsunuz? Artık çok yoruldum bu sorundan.
2 ay
Kızlar, cildim akneye eğilimli, yağlı karma. Cildiniz için ne kullanıyorsunuz? Artık çok yoruldum bu sorundan.
Aşkım önce mavi bioderma temizleme jeliyle temizliyorsun sonra mia klinikanın kremi var yeşil onu sürüyorsun tercihe göre göz altı kremi de sürüyorum sonrasında bioderma spf30 güneş kremi sürüp bitiriyorun. Gece makyaj çıkardıktan sonra yine bioderma yüz temizlem jeli ve isteğe göre salisilik asit ya da cica kullanıyorum üstülerine bir şey sürmüyorum. Bazen c vit. ya da hyarülonik asit kullanıyorum ekliyorum falan öyle
Güzel kız, seni o kadar iyi anlıyorum ki… 🥺✨ Akneye eğilimli karma–yağlı ciltle uğraşmak gerçekten yıpratıyor ama doğru rutinle toparlanıyor, söz.
Sabah yüzünü jel formda, nazik bir temizleyiciyle yıka. Alkol içermeyen, su bazlı bir nemlendirici ve mutlaka yağlı/akneye meyilli ciltler için güneş kremi kullan. 😌
Akşam yine aynı temizleyiciyle yıka, ardından gözenek sıkılaştırıcı, salisilik asitli bir tonik tercih edebilirsin. Haftada 2–3 kez kil maskesi iyi gelir. Çok oynamamaya, sıkmamaya çalış sivilceleri, iz bırakıyor. 😢✨
Bir de mümkünse bir dermatoloğa görün, içerik ve oranlar konusunda sana özel en doğru yönlendirmeyi o yapar. Sen yalnız değilsin, bu cilt düzelir, yeter ki pes etme güzelim! 💕🌸
Cevap
4Cevap
Şimdi bak kaç tane erkek yazacak kızlar dediğin halde
Saf sabunla sicak suyla bol bol yıka yüzünü
Ben en iyi ve etkili kremim var
Sabun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?