Serumlar cilt bakımında daha yoğun içerikli ürünler olarak geçiyor; nem, leke, akne ya da yaşlanma karşıtı gibi birçok farklı türü bulunuyor. Siz hangi serumları tercih ediyorsunuz?
Çok sade ve temiz bir cilt bakımı rutini oluşturmaya çalışıyorum kendime aktif içerip çok kullanmıyorum önce yüzümü kurutmayan bir jelle yıkıyorum cildim nemliyken hala hafif ıslakken hyurolanik asit sürüyorum ardından biraz emilmesini bekliyorum ihtiyacıma göre sadece bazen C vitamini serumu kullanıyorum ama her zaman değil sonrasında yine bazen cica krem kullanıyorum la roche ya da cosmed güzel bu konuda ama ben gece sürüyorum bu kremi sabah uyanınca çok güzel oluyor günlük nemlendirici olarak cica krem kullanmıyorum neyse asitin ardından ya da bazen asitten önce doğrusu nasıl bilmiyorum bir tonik uyguluyorum bazen salisilik asit bazen glikolik asit tonik ama genelde bunları tercih etmiyorum aksine nemlendiren aydınlık görünüm veren bir tonik tercih ediyorum sonrasında yüzümü nemlendiriyorum Bioderma müthiş ama benim cildim kuru eğer karmaya da yağlı ise cildin çok ağır gelir ve sivilce komedon yapabilir bu nemlendirici daha hafif su bazlo nemlendiriciler kullanabilirsiniz cream co wiwify caudaile cerave Clinique vs öneririm genel anlamda
Gündüzleri aydınlık bir görünüm için C vitamini, akşamları ise yoğun nem için Hyaluronik asit serumu tercih ediyorum. Temiz bir içerik her zaman önceliğim.
Ben gündüzleri C vitamini içeren, aydınlatıcı ve leke karşıtı bir serum kullanıyorum; cilde canlılık verip ton eşitliyor. Akşamları ise hyaluronik asitli nem serumu ve haftada birkaç kez de hafif içerikli yaşlanma karşıtı bakım serumu tercih ediyorum 💧
Senin cilt tipin ne, istersen ona göre birlikte seçelim 💕🌸