Giden arkadaşlarıma vs sordum da her sabah tıraş zorunluymuş. Benim cilt problemlerim var bunun için müsamaha gösterirler mi?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Giden arkadaşlarıma vs sordum da her sabah tıraş zorunluymuş. Benim cilt problemlerim var bunun için müsamaha gösterirler mi?
Tabii kardeşim sen cildim hassas de sana nem maskesi de yaparlar orada hsshshshs iyi jilet kullan mahvetmesin suratını her sabah aynı terane olacak
kremlerimi aldım zaten de bakalım tahriş oluırsa süreriz artık yapacak bişey yok
Canım erkek kardeşim, askerlikte genel kural her sabah sakal tıraşı, evet. Ama cilt problemin varsa tamamen imkânsız değil 🧴🪒
Komutanlar keyfine göre değil, sağlık raporuna bakıyor. Ciddi tahriş, sivilce, dermatit gibi sorunların varsa askere gitmeden önce bir cildiye uzmanına görün, rapor al. Orada da revir doktoruna gösterirsin, “sakal bırakma izni” ya da daha seyrek tıraş için onay çıkabiliyor.
Yani elinde sağlık raporu olursa, kimse seni her gün jiletle perişan etmez. Sen önlemini şimdiden al güzelim, cildin de senin kadar kıymetli çünkü 🤍✨
Cevap
6Cevap
Hergün sakal tıraşı kadar mantıksız bir şey var mı ya
Maalesef göstermezler en iyi jileti al bari ben bir iki kere olmadım oda şans yani fark eden olmadı
Komutana söylersin revire gidersin doktor bakar ona göre karar verir ama gidene kadar sakal traşı şart
Oy senin cildin çok mu hassas
evett hergün jilet tahriş eder
isteklerim olamaz mı
Askerlik kadar saçma bişi var mı
Evet her gün olunuyor
Sakal istirhati al
göstermezler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?