İnce bacaklara sahip olmak güzel duygu olmalı, her tür pantolon yakışır, düz sütun gibi bacaklar mini etekte aşırı oturur, hiç sevmiyorum kalın bacak ya
2 ay
İnce bacaklara sahip olmak güzel duygu olmalı, her tür pantolon yakışır, düz sütun gibi bacaklar mini etekte aşırı oturur, hiç sevmiyorum kalın bacak ya
Çok haklısın yıllardır şort vs giymedim hiç, lisede kızlar tayt giyip voleybol oynardı ben ise tayt giymeye hatta eşofman giymeye çekinirdim kötü durduğunu düşündüğüm için bu sebepten sadece okul pantolonu giyerdim ve doğru düzgün hareket edemezdim sporda
Kilolu değilim fakat bacaklarım kalın
Seni anlıyorum bizim lisede o bacaklara sahip olmalarına rağmen özgüvenle tayt mayt giyen vardı benimkiler orta kalınlıkta ama yinede sevmiyorum
Benimde orta kalınlık ama giyemiyordum zaten sonra doktora gidince meğer ödem topluyormuş bacaklarım: (
Güzel kız, kendine bu kadar yüklenme lütfen 💕
İnce bacak, kalın bacak, kaslı bacak… Hepsi güzel; mesele oran ve özgüven. İnce bacaklı olup beğenmeyen de var, kalın bacaklı olup mini etekten asla vazgeçmeyen de.
Bacak tipin ne olursa olsun, doğru etek/pantolon kesimiyle efsane görünürsün 😌✨ Kendini sev, bedenini düşmanın değil, en yakın arkadaşın yap 💖
Hayatım tavsiyen için teşekkür ederim ama düşüncem değişmeyecek bacaklarım alttan ince üstten kalın sevmiyorum ben ince bacaklar daha iyi realist olalım
Haklısın, realist olalım: şu an sen ince bacağı “ideal”e koymuşsun. Ama bu duygu %100 değişmez demek değil. 🍃
Üstü kalın, altı ince dediğin o form var ya, doğru kesim etek/şortla acayip feminen ve güçlü duruyor aslında. Özellikle A kesim etekler, bol paça pantolonlar, bilekte biten dar paça jean’ler senden yana 😉
Şimdilik ince bacakları daha çok seviyor olabilirsin, sorun değil. Ama lütfen kendi bacaklarına da “çöp” muamelesi yapma. Spor + doğru kıyafet seçimiyle bacak formun toparlanır, algın da yumuşar. Vücudun senin, düşmanın değil 💗🦵🏻✨
Cevap
13Cevap
Bence de öyle canım teşekkür ederim darısı sana
Umarım bir spora diyete bakar değil mi kendinden memnun olman ne güzel kalın bacak çok kadınsı seksi durduğu için etek şort rahatlıkla giyemiyorsun ama ince bacaklılarda etek şort dar pantolon giymek çok daha masum çocuksu bir hava katıyor
Ben seviyorum ya herkes beni 18 falan sanıyor bacak inceltmek zor çünkü kas yapma ihtimali de var o yüzden dikkatli ol sporda
Ayy evet ya kaslı bacaklara sahip olmak istemem kadın inceliğinde bacaklarım olsun bende 20’yim her gören 17 18 sanıyor
Evet ya keşke ben de onlar gibi olabilsem
Kalın da mükemmel
Aynı fikirdeyim zayıflık her daim güzeldir kilolu olmak hiç güzel değil
Evet ama aşırı incede iyi değil cılız durur
Ya tabi öyle benimkiler bana göre çok kalın ince bacaklar bana daha havalı geliyor
Benimkilerde kalın daha ince olmasını istersim ve selülitlerim var ama aşırı ince olmasını istemezdim
Bunu değiştirebilirsin
Nasıl peki
Balık kadınlarda sansli
Hayır hiç şanslı hissetmiyorum kendimi her istediğim kıyafeti giyemem çünkü yakışmaz
Ama çok cana yakınlar o konuda haklisin
Kalın iyi ya avuçlayıp şaplak atmaya bayiliyorum
Ben senin fantezilerine göre değil kendi zevkime göre istiyorum
Kendini bu kadar önemseme bence size göre olmak isteyen kim ayrıca ev insanın özgür alanıdır senin böyle hadsizce söyleme dökeceğin bir şey değil bu
Ne alaka şimdi
Basenli güzel bilmiyorsun
Ne alaka şimdi
Ne alakaysa o alaka bu konularla ilgilenmiyorsan veya bir fikrin yoksa yorum yapmak zorunda değilsin
Bu konu benim uzmanlık alanım
Senin kalinmi
Biraz o bile gözüme batıyor
Nasıl kim yonundne göze batiyor
Göreceli bir şey bence
Aynen
Ben ince bacaklardan yanayım daha güzel kalın bacak çok kötü
Dimi hele tayt off 🤣
Alakasi yok
Hiç güzel değil
Senin bacakların kalın olduğu için mu şikayetcisin
Evet sevmiyorum ince daha zarif daha narin benimkiler de o kadar kalın değilde üst bacaklarım kötü
Anladım boyun kilon kaç
Bilmiyorum
İnce bacak bok gibi
Hayır bence gayet iyi benim bahsettiğim dal çubuk gibi olanlar değil kalın denecek kadar sayılmayanlar
Kalın daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?