Aşırı kıllanma ve epilasyon sonrası sivilceler normal mi, ben mi abartıyorum?

Aşırı kıl sorunu olan bir kadınım düzenli olarak epilasyon yapıyorum fakat şöyle bir sorun var. Jilet, ağda, cımbız, lazer, eldiven gibi her türlü epilasyon cildimde dehşet sivilceler çıkarıyor. Özellikle bacaklarım, kalçalarım, kalça kenarlarım, üst kollarım, bikini bölgesi… Daha kötüsü bikini bölgesini alıyorum mesela oradan karnıma doğru bir sivilce kolonisi oluşuyor. 1-2 ay hiç epilasyon yapmayınca cildim düzeliyor pürüzsüz oluyor. Ama tekrar almam gerekiyor tabii. Özellikle kalça altı ve bacakların birleştiği yerdeki tüyleri alınca acıdan kıvranıyorum. Çünkü tam kalça altında içten kocaman ağrılı akneler çıkıyor. 1 ay kocaman şiş kalıyor ne sıkılıyor ne gidiyor. Geçince de kalçalarımda mor mor lekeler bırakıyor. Bacaklarıma kollarıma karın kısmıma alıştım artık senelerdir alıyorum. Sadece kalça sivilceleri çok acı veriyor. Cildiye’ye gittiğimde saçma sapan solüsyon, yıkama jeli ve maskeler veriyorlar hiç işe yaramıyor hem de hiç artık pes ettim. Kan değerlerim iyi hiçbir rahatsızlığım yok bu şeyi bir ben mi yaşıyorum? Yazın askılı giyip pürüzsüz omuzları bacakları olan kadınlara imreniyorum artık🥹🥹
Aşırı kıllanma ve epilasyon sonrası sivilceler normal mi, ben mi abartıyorum?