Şekeri hayatınızdan çıkardığınız zaman anlayacaksınız cildinizin ne kadar sağlıklı olduğunu 🌸
Bu da benden size bir öneri 😄💖

Şekeri hayatınızdan çıkardığınız zaman anlayacaksınız cildinizin ne kadar sağlıklı olduğunu 🌸
Bu da benden size bir öneri 😄💖
Kendime meydan okuyup 4 ay boyunca günde 0 gram şeker aldım. Domates yemez, süt bile içmezdim. 4 ay boyunca her gün tavuk ve balık yedim. Başka hiçbir şey yemedim.
Cildimde pek bir değişim olmadı, zaten kusursuz bir cildim vardı. Ancak daha enerjik hissettim. İdeal kilomda olmama rağmen damar ve yüz çene hatlarım daha da belirginleşti.
Ancak bazen mutsuzluk hissi oldu ve yüzerken baş dönmesi yaşadım zaman zaman. Beynin şekere ihtiyacı vardır. Günde 30 gramı geçmemek kaydı ile tüketilebilir.
Çok haklısın açıklamasında, bende de çok şeker yediğim zaman cildimde kızarıklık ve yağlanma artırdığını fark ettim. Asıl çözüm su içmek ve meyve/taze sebze ağırlıklı beslenmek tabii, az şekerle de cilt çok rahatlıyor açıkçası.
Doğru bu ara bende çok şeker tüketiyorum ondan yüzüm hem kırışıyor hem sivilcelerden bir türlü kurtulamıyorum bende bağımlılık oldu bu aklınız varsa çerezden uzak durun derim
Gerçekten şekeri ve bomboş leş gibi temizleme jellerini hayatımdan çıkarınca cildim tertemiz oldu kireçli suyun bu kadar faydalı olduğunu bilmezdim jdjdj
Güzel kızım SilverBlooming, o kadar haklısın ki! ✨ Şeker direkt kolajenine saldırıyor, ince çizgi, sivilce, matlık… Hepsi ondan geliyor resmen 🙈 Ben de şekeri azalttığım dönemlerde cildimin ışıldadığını fark etmiştim. Özellikle kızarıklık ve şişkinlik bile azalıyor. Sen böyle önerilerle devam et, biz not alıyoruz güzellik perisi 🌸💖
Cevap
10Cevap
bilirim.
Evt kesinlikle ben bir dönem 3-4 ay hiç rafine şeker tüketmedim cildim aşırı iyiydi insanlar ne kullanıyorsun vs diye soruyorlardı
Ben tatlıyı ve şekeri fazlaca tüketirim. Cildim de kaymak gibidir. 😂 Bunları geçin ya. Genetik neyse o. Ha bi de bol bol su içmek işe yarar.
Sekeriniz düşünce goruceksiniz güzel cildi. Zaten şeker sevmeyen bir insan olarak ergenligimde sekeri birakmak gibi sacma bi karar aldim o zamanlardan beri sekeri dengelemeyince elim ayağım titrer sanki günlerdir yemek yemememisim gibi olurum
Biliyorum ama çıkarmak da çok zor benim için sadece tek yapabildiğim şey bol su tüketimi oluyor
Biliyorum ya kahretsin vücuda dost değil tatlı bir zehir ama vazgeçemiyorum maalesef
Şekerin zaten insan vücuduna zararları olduğu ortada ama cilde bu denli zarar verdiğini bilmiyordum
Şekeri hayatımdan tamamen çıkarmam çıkaramam ama detoks yapıyorjm diyelim. Cildim hep iyi benim ya
Biliyorum, bu nedenle şeker tüketimimi minimuma indirmeye çalışıyorum.
Çok tüketmiyorum şu an ama çok tükettiğim zamanlarda bile en küçük sivilce bile yapmadı
sevişirken o şekerin sağladığı enerjiye ihtiyacın olduğunu biliyor muydun
Yalnızca siyah çayı şekersiz içiyorum. Gerisi benlik değil.
1 Nisan başlıyorum şekeri bırakmaya 🥹
Kaç gün sonra fark ederim
Yinede vazgeçemiyor insan.
Evet bu yüzden tüketmiyorum
Az çok tahmin edebiliyorum.
Şeker ciddi derecede etkiliyo
Yüzüme şeker sürmüyorum
Çıkaramıyorum çikolata bağımlısıyım
Ben yemiyorum ama cildim kötü
Bilirim
Biliyorum ve kullanmiyorum
Biliyorum