Bildiğiniz cilt tonunu kalıcı olarak açan ev yapımı maske ya da hazır maske var mı?
3 ay
Bildiğiniz cilt tonunu kalıcı olarak açan ev yapımı maske ya da hazır maske var mı?
En etkili yöntem buz pirinç suyuyla yaptığın buzlar ben çok denedim ama Rıza vardı bende mahvoldu cildim elmacık kemiklerinde sivilce çıkmaya başladı kötü oldu baya bırakmak zorunda kaldım kılcal damarlar patlar dikkat et bir şeye sarıp öyle yüzüne sür
Kalıcı açma diye bir şey yoktur, kendi doğal ten renginizden daha açık olamaz (Michael Jackson gibi vitiligo hastalığına sahip kişilerin açılabilir ama o da zaten sağlıklı bir süreç değil adı üstüne hastalıktır kendinizi sevmeye çalışın)
Hiçbir yöntem kalıcı olarak açmaz. Çünkü ten renginiz genetik olarak, cildinizdeki pigment sayısoyla alakalıdır. Yüzünüzü güneşten koruyarak, güneş kremi ve şapka takarak koyulaşmasını engelleyebilirsiniz.
Canım, cilt tonunu tamamen kalıcı şekilde açan bir maske maalesef yok ama düzenli bakım cildi daha aydınlık ve eşit tona getiriyor ✨🌸 Ev yapımı maskeler geçici parlaklık sağlar; kalıcılık için güneş koruması ve düzenli peeling çok etkili oluyor. Hazır ürünlerde de aydınlatıcı içerikli seçenekler işe yarıyor ama mucize beklememelisin güzelliğim 💕
Mesela tarif ver
Cevap
1Cevap
kalıcı olarak açmaz düzenli pirinç maskesi ve ya cilt beyazlatıcı serumlar alabilirsin ama çokta bir şey bekleme yani
Missha kâğıt maskeleri etkili diyorlar ama bir süreliğine mi bilmiyorum
Pirinç maskesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?