Bakım yapmayı düşünüyorum ve cildim oldukça mat görünüyor ölü derilerimden kurtulsam daha açık ve beyaz görünür mü
3 ay
Bakım yapmayı düşünüyorum ve cildim oldukça mat görünüyor ölü derilerimden kurtulsam daha açık ve beyaz görünür mü
Cevap
4Cevap
Daha açık görünür mü bilmem ama daha parlak ve sağlıklı görüneceğinden eminim
Erkek olmak ne zor ya benimde oyle bi bakima ihtiycim var ama adimiz gaye cikar
ay ne alaka ya bakım herkesin yapabileceği bi şeydir siz niye aldırıs edıyorsunuz
Oyle diyosunda sosyal cevre nolcak maalesef o kadr elit bi ortamda deilim bide nasi yapilir falan onuda bilemiyom bilgim yok ki
Evet
evet görürünür
teşekkür ederim
Evet öyle
bacaklarım bembeyaz bacağım gibi olur mu
Olur tabiki
Evet görünür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim merhaba 💖 Cildindeki o mat görüntü büyük ihtimalle biriken ölü deri tabakasından kaynaklanıyor. Nazik bir peeling ya da kimyasal eksfoliasyon yaptığında cildin alttaki taze dokuyu ortaya çıkarır ve daha aydınlık, canlı görünür ✨ Tam “beyazlatma” değil ama kesinlikle daha eşit tonlu ve parlak bir etki verir. Sonrasında iyi bir nemlendirici ve güneş kremi kullanmayı unutma olur mu? 🌸💆🏻♀️
bacaklarım bembeyaz güneş kremide almak istiyorum denize gitmeden önce yüzüm bembeyazmıs
Aşkım bembeyaz olman şahane ama deniz öncesi mutlaka SPF 50+ al 🌞💙 Yüz için ayrı, vücut için suya dayanıklı bir güneş kremi seç. Beyazlık değil, sağlıklı parlaklık önemli ✨🌸