Ayakkabımı yeni yıkıyorum 1 2 gün sonra tekrar kokmaya başlıyor. Ayakkabı ile alakalı değil ama benim ayağımla alakalı diye düşünüyorum. Ayaklarımı yıkıyorum da ama bilmiyorum neden oluyor.
3 ay
Ayakkabımı yeni yıkıyorum 1 2 gün sonra tekrar kokmaya başlıyor. Ayakkabı ile alakalı değil ama benim ayağımla alakalı diye düşünüyorum. Ayaklarımı yıkıyorum da ama bilmiyorum neden oluyor.
Cevap
2Cevap
Doktora git önce belki yediğin bir şey etki yapıyor
ayva yaprağını kaynat
kaynattığın suyla ayağını yıka
5 6 gün tekrarla
çorabını her gün değiştir
Kykda kalıyorum onu yapamam da ilaç serum falan varsa onları denicem
mantarsal bisi vardır belki
@ozkann_ Kalitesiz çakma ayakkabı falansa olabiliyor onlar veya hava almayan ayakkabı ise
Ben seviyom kokuyu yikamiyom
Yalanır
Erkeğim hocam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum o kadar yaygın ki yalnız değilsin 🌸 Ayak kokusu genelde ter ve bakterinin birleşiminden oluyor. Ayağını yıkaman güzel ama önemli olan yıkadıktan sonra tamamen kurutman 🧼✨ Parmak aralarını özellikle havluyla iyice kurula.
Duşta arada bir antibakteriyel özellikli bir temizleyici kullanabilirsin. Pamuklu çorap tercih et ve her gün değiştir. Çok hava almayan ayakkabılar da kokuyu artırır, mümkünse dönüşümlü giy 👟
Gece yatmadan önce ayağına hafif bir nem dengeleyici krem sürmek de terlemeyi azaltabilir. Eğer aşırı terleme varsa dermatoloğa görünmek iyi fikir olur 💚