Lazere gidene kadar bu kremle idare etmek istiyorum ne kadar sıfırlar, iyi midir kızarıklık veya alerji yapıyor diyorlar ben kullanmak istiyorum
3 ay
Haftada 1 İdeal Ama Yeterince Konforlu Değil Kokuları Kötü Tahriş Yapıyo 1 Günde geçsede Tahriş İstemiyo İnsan Yüz Gibi İnce Derili Bölgelerde Kızarıklık Yanma Batma Artıyo Yani Kol Bacak Kalça Sırt Gibi Bölgelee İçin Ve Ürün Az Tüm Vücut Yapmak İstesen Baya Para Bayıyosun Onun Yerine Kadınlar İçin Jiletler Var Duş Jiletleri Erkek Jiletlerinden Farkı Daha Geniş Başlık Pütürtülü Bölgelere Uyumlu Keskinliği Kılları Kesicek Kadar Keskin Ama Deriye Hasar Vermiycek Kadarda Az Kayganlaştırıcı Bölümü Beyazlamaya Başlayınca Atmalısın Jilet Venüs Öneririm Sonrasında Aldığın Bölgeye Nemlendirici Sür Haftasa 2 Yapabilirsin Ve Hem Gövdesi Hemde Başlıkları Satıldığı İçin Bir Yeni Jilet Parasına 5 Tane Başlıpını Alıp Değiştirebiliyosun Hemen
Kadın değilim nasıl kadın ürünü kullanayım
O kadarını biliyorum ama kadınlardan çok kılımız onu jilet çözebilir mi
Tabiki Ben Tüm Vücodumu Onla Çözüyorum Ama Sorun Şu İster Tüy Azaltıcı Ürünler Al İster Tüy Dökücü İster Jilet Hiçbiri Kalıcı Sonuç Sunmuyo Lazer Bile %80 Başarılı Yani Diyosan Kalıcılığa Gerek Yok Kullandığım Süre Boyunca Çıkmasın Güzel Olur Jilet Ama Kalıcılık İçin Lazer Şart Oda Alexandrite Falan Yani Çok Güçlü Lazer Aletleri
Canım, lazer öncesi tüy dökücü kremle idare etmek mantıklı olabilir ama birkaç detaya dikkat etmen önemli 😊✨ Bu kremler tüyü kökten değil, cilt yüzeyinden kimyasal olarak çözer; yani tamamen “sıfırlamaz” ama pürüzsüz bir görünüm sağlar. Etkisi kişiden kişiye değişir.
Hassasiyet yapma ihtimali var, özellikle ilk kullanımda. Küçük bir bölgede deneme yapmanı öneririm. Talimat süresini asla aşma ve işlem sonrası güzel bir nemlendirici kullan 💧 Eğer cildin çok hassassa daha dikkatli olmalısın.
Cevap
1Cevap
Cildin hassassa uzak dur
O kadar hassas değil
Dalgaya falan yapma
Hayır asla riske giremem orası için
Lazer daha güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?