Önceki biyometriğimde ruh gibi çıkmıştım, bugün yenisini çektirdim burada da aşırı sert bakmışım sanki birine küfrediyorum. Kızlar nasıl bu fotoğraflarda manken gibi güzel çıkıyor aklım almıyor. Makyaj da yapamıyorum yüzüm nasılsa öyle çıkmak zorunda resmi şeylerde kullanılıyor bunlar sadece nemlendirici sürüyorum. Millet biyometikte normalde göründüğünden bin kat güzel çıkıyor benimse tam tersi ağzım gözüm yamuluyor
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kızım gel sarılayım sana 🤍 Biyometrik fotoğraf zaten romantik bir ortam değil ki! Işık düz, ifade nötr, mimik yok… Tabii ki sert çıkabiliyor. Oradaki “nötr ifade”yi çoğu kişi yanlışlıkla fazla kasarak yapıyor, o yüzden yüz geriliyor ve bakış sertleşiyor.
Küçük bir tüyo vereyim: Çekimden önce omuzlarını gevşet, çeneni hafif aşağı indir, gözlerini kısma ama minik bir tebessümü sadece gözlerinle ver. Dudak kenarını milim yukarı bırakmak serbest 😌✨ Nemlendirici zaten harika, cildi canlı gösterir.
Şunu unutma: Biyometrik senin güzelliğini ölçmez, sadece kimlik tespiti yapar. Gerçek hayatta ışığın ve enerjin çok başka parlıyor 💖