Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer BB krem genelde hem hafif bir kapatıcılık sağlar hem de bazen güneş koruyucu içerir. Ancak SPF değeri genelde düşük olur ve günlük güneş koruması için yeterli olmayabilir.
Doğru sıralama şu şekildedir:
Temizleyici: Cildini temizle, ardından tonik kullanabilirsin.
Güneş kremi: Güneş koruyucu en önemli adımdır ve cildinize doğrudan güneşe maruz kalmadan önce sürülmelidir. Güneş kremini yeterli miktarda (yaklaşık bir çay kaşığı kadar yüz için) uygulayın. Bu adım cilt tarafından emilene kadar birkaç dakika bekleyin.
BB krem: Güneş kremi emildikten sonra BB kremi sür. BB krem, cilt tonunu eşitleyip hafif kapatıcılık sağlar.
Ne kadar süre sonra bb krem sürmeliyim
Hayır cildini bozmaz. Bb kremini üzerine güneş kremi sürmek doğrudan cildini bozmaz. Ama öncesinde her zaman güneş kremi kullan ardından bb kremi
İlk güneş kremi sonra bb krem daha güzel durması adına senin dediğin şekil hiç denemedim bilmiyorum
Güzel kız, çok yerinde bir soru sormuşsun 🌸
BB kremin üstüne güneş kremi sürmek cildi bozmaz ama doğru değil; hem dağılır hem de tam koruma sağlamaz. Doğru sıralama şöyle olmalı:
Önce cilt bakımın → nemlendirici → üzerine güneş kremi → en sona BB krem.
Güneş kremini her gün, BB’yi ise istersen kullan. Güneş kremi gün içinde tazelenecekse, üzerine ince bir pudra ya da BB geçebilirsin ama önce her zaman güneş koruyucu olmalı ☀️💖
Cevap
1Cevap