Ben yüzüm ve vücudum farklı cilt tipine sahip, farklı kullanıyorum. Siz aynı mı kullanıyorsunuz?

Ben yüzüm ve vücudum farklı cilt tipine sahip, farklı kullanıyorum. Siz aynı mı kullanıyorsunuz?

Kullanılır evet Yüz ve vücut ciltleri farklı yapıda olabilir. Yüz derisi daha hassas, ince ve yüzeyel kan damarlarına sahip olabilir. Vücut cildi ise daha kalın ve dayanıklı olabilir. Bu nedenle, yüz için özel olarak formüle edilmiş bir güneş kremi kullanmak daha uygun olabilir. Yüz bölgesinde sivilceye neden olabilen bazı içerikler bulunabilir. Yüz için özel olarak formüle edilmiş güneş kremleri, "komedojenik olmayan" olarak etiketlenir ve cilt gözeneklerini tıkamaz. Bu, yüz bölgesindeki sivilce oluşumunu azaltmaya yardımcı olabilir. Yüz güneş kremleri genellikle göz çevresi için daha nazik ve gözlerle temasında daha az tahriş edici olabilir. Çünkü gözlerin çevresi daha hassas olabilir ve bazı güneş kremleri gözlerde rahatsızlığa neden olabilir. Yüz güneş kremlerinin göz çevresinde kullanımı, gözlere zarar verme riskini azaltır.
Cevap
1Cevap
Farklı kullanıyorum. Yüzüme daha pahalı olanı fjdjd
Ben aynısını kullanıyorum
Ben aynı kullanıyorum, yıllardır bir sorun olmadı umarım olmaz da
Evet
Evet
Brbce evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?