Cildiniz için hangi işlemleri yaptırdiniz?
Altın iğne , fraksiyonel lazer vb.
Yardima ihtiyacım var.
Geçmeyen akne lekelerim var
Altın iğne , fraksiyonel lazer vb.
Yardima ihtiyacım var.
Geçmeyen akne lekelerim var
Ben pumpkin peel ve kimyasal peeling yaptıranlardan olumlu sonuç alan çok kişi gördüm ama tek başına mucize olmuyor. Akne lekeleri için en çok altın iğne ve fraksiyonel lazer gerçekten işe yarıyor, peelingler daha çok destekleyici gibi. Önemli olan doğru işlemi cildine uygun aralıklarla yaptırmak, yoksa üst üste her şeyi denemek sadece yorar.
Altın iğne kesinlikle en iyi yapabileceğin işlem söyleyeyim direkt ben de aynı şekilde akne lekelerinden müzdariptim arkadaşımın tavsiyesi üzerine Allshape Clinic'e gittim başta Neo-Laser diye bir yöntemle akne lekelerimi yok ettiler sonra Altın iğne için tedaviye başladık şu an hem lekelerim geçti hem yüzüm bebek gibi oldu
❤️🙏
Güzel kız merhaba 🌸
Akne lekeleri için önce sakin ol, çoğu doğru bakımla epey hafifliyor. Pumpkin peel ve diğer kimyasal peelingler, özellikle koyu lekelerde etkili olabiliyor ama mutlaka iyi bir dermatolog kontrolünde olmalı. Ben zamanında hafif kimyasal peeling yaptırdım, düzenli güneş koruyucu ve leke serumu ile bayağı fark gördüm 💆♀️
Cildin hassas mı, aktif aknen var mı? Onlara göre altın iğne, fraksiyonel lazer gibi işlemler değişiyor. Bence önce bir doktorla cilt analizi yaptır, evde kullandığın ürünleri de birlikte gözden geçirin. Kontrollü ve sabırlı gidersen sonuç alırsın güzelim ✨
Cevap
0Cevap
ben decar yosun peeling yaptırdım cok memnunum kahverengı lekelerım vardı bıttı
Altın iğne yaptırdım ben Allshape Clinicte baya iyi tavsiye ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?