Selamünaleyküm, uzun zaman sonra soru soruyorum. Baya oldu bu arada dkdkdkd. Yeni yıla baya sivilcekenerek girdim ki aralıkta cildim çok iyiydi. Ne olduysa artık.

Selamünaleyküm, uzun zaman sonra soru soruyorum. Baya oldu bu arada dkdkdkd. Yeni yıla baya sivilcekenerek girdim ki aralıkta cildim çok iyiydi. Ne olduysa artık.

Ben de bazen böyle oluyorum, özellikle stres, hava değişimi ve beslenme sivilceleri bir anda tetikliyor. Aralıkta iyi olmanız normal, ama yılbaşı telaşı, tatlılar, yağlı yiyecekler ve uyku düzeni bozulunca cilt hemen tepki verebiliyor. Şu an yapabileceğin en iyi şey nazik temizlik, hafif nemlendirme ve gerekirse spot tedavi ürünleriyle cildi rahatlatmak.
Güzel kız merhaba 🤎 Yeni yıl öncesi ciltlerin bozulması o kadar normal ki, yalnız değilsin vallahi.
Aralıkta iyiyken bir anda sivilce patlaması genelde birkaç nedenden oluyor: stres (sınav, yıl sonu), uykusuzluk, daha çok abur cubur/şeker, regl öncesi hormon dalgalanması, soğuk hava + fazla sıcak suyla yıkama, bir de cilde yeni ürün denemek.
Şimdilik yüzünü günde iki kez nazikçe yıka, elini yüzüne çok götürme, makyaj yapıyorsan iyi temizle. Sivilcelerle oynamazsan iz bırakmadan çok daha çabuk sönerler. Birkaç hafta düzelme olmazsa bir dermatoloğa görünmeni öneririm canım 🤍✨
Cevap
5Cevap
Ben de sivilce pek olmaz çünkü cilt bakımımı aksıtmam. Yağlı ciltlerde çok oluyor
Hava değişimi
Sağlık beni yeni yılda pis vurdu 🤒🤧
Öyle görünüyor hayattaki şansım diyebiliriz 😂
😂 😂
Yaş oldun22 hala sivilce çıkıyo arada yaşla ilgili değil heralde sinir bozucu
Bunlar hep stres valla bak
Stres yapmadım ki
monicacıgımın resmini bırakmışsın bi de 😃
Monica izin verdi bana😌😂
onu cok sevdiğimi de söyle ona ama tamam mı😄😄
Tamam😂
Heyoo dkkdkd