Kozmetik ürün içeriklerini gerçekten ne kadar okuyup anlıyorsunuz, cildinize uygun ürünü nasıl seçiyorsunuz?

Merhaba kızlar!
Kozmetik ürün etiketlerindeki o uzun içerik listeleriyle başınız dertte mi? Hangi içerik ne işe yarar, cildime uygun mu diye düşünürken ben de çok zaman harcadım. Bu duruma bir çözüm bulmak için whatsin uygulamasını geliştirdim. 👇
Artık kozmetik ürünlerinizin içeriklerini kolayca analiz edebilir, güvenilirlik puanlarını ve size özel uygunluk bilgilerini anında görebilirsiniz. Üstelik profilinize göre "sizin için" en iyi ürünleri keşfedebilir, vegan ve hayvan dostu seçenekleri kolayca filtreleyebilirsiniz.
Peki, siz bir ürün alırken içerik listesini ne kadar inceliyorsunuz? Cildinize gerçekten iyi gelen, size uygun ürünleri seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi çok merak ediyorum!

Uygulamayı App Store veya Play Store'da "whatsin" diye aratarak bulabilirsiniz. Eğer bulmakta zorlanırsanız, bana mesaj atmanız yeterli🧡

Kozmetik ürün içeriklerini gerçekten ne kadar okuyup anlıyorsunuz, cildinize uygun ürünü nasıl seçiyorsunuz?