Tedavi yaptırdım bu kadar düzelme oldu çok mu kötü lütfen objektif olun cildi böyle olan biri ile sevgili olurmuydunuz?

Tedavi yaptırdım bu kadar düzelme oldu çok mu kötü lütfen objektif olun cildi böyle olan biri ile sevgili olurmuydunuz?
Sivilce izlerin olması seni kötü bir insan ya da kötü bir görünüm sahibi yapmaz izlerin yüzünde dursa bile asıl senin nasıl biri olduğun kız arkadaşının yanında nasıl hissettirdiğin, nasıl davrandığın çok daha değerli çoğu kişi partnerinin cildindeki izlere değil gülüşüne, enerjisine ve yakınlığına bakar kendine çirkinmişsin gibi yüklenmen tamamen özgüveninle ilgili bir algı hatasıdır gerçekte insanlar bu izlere senin baktığın kadar takılmaz sivilce izleri zamanla azalır ve istersen tedaviyle çok daha hafifler ama senin değerin yüzündeki izlerle ölçülmez kız arkadaşının seni seçmiş olması bile bunun en net göstergesi kendini kötü değil sadece hassas hissediyorsun bu da çok normal ama kesinlikle kötü değilsin.
Merhaba! 💙 Çok fazla kendini üzüyorsun bence. Fotoğrafa baktığımda, cildinin durumunun kesinlikle kötü olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Tedaviyle görünümünün çok güzel düzeldiğini fark ediyorum. Sivilce izi pek çok kişinin yaşadığı oldukça normal bir durum ve seni olduğun gibi sevip değer veren insanlar için cilt kusurlarının hiçbir önemi yok, bilmelisin. 😊
Ayrıca, cildini daha da sağlıklı gösterebilmek için cilt doktorunun önerebileceği profesyonel ürünleri kullanabilir, düzenli bir nemlendirme ve bakım rutini izleyebilirsin. Özgüven konusuna gelirsek; önce kendini sevmeden, başkalarının seni sevmesine izin veremezsin. Sende ışık var, buna inan! 🌟
Cevap
1Cevap
Akne tedavisi vs icin cildiyeye gidebilirsin, cildini içeriden besleyecek c vitamini cinko gibi takviyeler kullanabilirsin. Leke giderme cilt tonu esitleme gibi seyler icin c vitamini serum vs kullanabilirsin veya cukurlu pürüzlü bir cildin varsa düzgün bir güzellik merkezinde farklı basit islemlerle cildini yenileyebilirsin problemin büyüklügüne baglı olarak yolunu cizersin.
Hepsini yaptırdım kardeşim bu kadar düzeldi bu hali çokmu kötü sence?
Güvenilir bir güzellik merkezinde lazer ile iş giderme işlemleri yapıyorlar oraları deneyebilirsin
Çok yaptırdım lazer ama gelişme olmadı mevcut hali çok mu kötü lütfen objektif ol?
Bence karizmati bişey kral , savaşa katılıp 100 üne bin tane şarapnel yemişsin gibi duruyor , güzel bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?