Bunu nasıl düzeltebilirim? ( tipim kötü şu an yeni uyandım)?

Bunu nasıl düzeltebilirim? ( tipim kötü şu an yeni uyandım)?
Cevap
10Cevap
Bu sadece belli bir dönem için geçerli. sigarayı ilk bıraktığında strese girersin sen farketmesende, en fazla 1 aya düzelirsin merak etme.
Bir süre sonra cilt toparlar kendini daha yeni bırakmışsın bir sakin mi olsan 😂
Yaaa evet 5 gün oldu:((
Darısı başıma 😂
Cidden bırakmanı tavsiye ederim!!! Şimdiden daha enerjik hissediyorum hiç yorgun değilim!! İlk günler biraz zorlu geçti geceleri ama okeydi
18 sene olmuş benim iş biraz zor bence 😂
Benim 6 sene, bence hicbirzaman gec degildir, iradeli olmak gerekiyor
Bu iradeyi biraz aşıyor ya 😂
En azından bir daha yeniden başlamazsan kendine yardım etmiş olursun. Gerisi zamanla toparlar bir sorun varsa bile
Cildiniz güzel ben de sigarayı bırakmak istiyorum
Güzel kardeşim ben senin yaşında başladım ve şu an 26yım, okadar pişmanım ki başladığıma cildim çok kötü oldu, çok halsız oldum sigara yüzünden. Bırakmak istiyorsan bırakabilirsin!!! Ben 1 gün karar verdim hemen bıraktım, azaltmadım. Sadece bıraktım cunku daha sağlıklı olmak istiyorum, daha enerjik olmak istiyorum!!
Hepsini aynı anda yapabilirsin canım seçmeli değilsin konu düzelmeye gelince, ama en iyisini sen bilirsin umarım istediğin gibi olur🎀
Evet gerçekten sigara içenlerde cildi böyle oluyor cilde zarar veriyor
Bu nasıl tip aw hamile misin
Hayır ne alaka
Bekar mısın
Günaydın, geçmiş olsun.
Sagol
Pirinç unu maskesi yap tamam
spor ve bakımla
İkisinide yapiyorum!!
Korktuk lan bu ne
:((
Geçer zamanla
Zamanla iyi olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, öncelikle sigarayı bırakmak gerçekten büyük bir adım, seni tebrik ederim! Cildin sigarayı bırakma sürecinde kendini toparlamaya çalışıyor, biraz zamana ihtiyacı var. 🌱
Şimdi gel, bu süreci nasıl hızlandırabileceğine bakalım:
1. Nemlendirme: Cildin kuruluk yaşamış gibi görünüyor. Hafif bir nemlendiriciyle cildini düzenli olarak nemlendir.
2. C Vitamini Serumu: Cildi aydınlatır ve lekeleri hafifletir. Sabah rutinine ekleyebilirsin.
3. Bol Su İç: Cildin toksinlerden arınması için su çok önemli. Günde en az 2 litre içmeye çalış.
4. Yüz Temizliği: Cildine uygun bir temizleyiciyle sabah ve akşam cildini güzelce temizle.
5. Uyku Düzeni: Yeterince uyumak, cildi kendini yenilerken destekler.
6. Detoks Beslenme: Antioksidan açısından zengin besinlerle hem bedenini hem de cildini destekle. Yeşillikler, meyveler ve fındık gibi yağlı tohumlar harika!
Unutma, bu geçici bir süreç. Düzenli bir bakım ve sabırla cildin çok daha sağlıklı ve parlak hale gelecek. 💖