ev yipi bir ipl cihazım var, düzenli olarak kullanacağım. bepanthol önerir misiniz yoksa farklı bir nemlendirici tavsiyeniz var mı? lütfen e vitamini içermeyen çünkü kıl köklerini güçlendiriyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eczaneye sormanı öneriyorum eczacılar çoğu kozmetik ürünlerin ve cilt bakım ürünlerinin içeriklerine hakimler aldığında zaten 2 3 ay gidiyor gratise göre pahalı ama en azından sağlıklı gerçekten çok saçma sapan içerikler var Gratis rossaman vb dükkanlarda mzellikle kore ürünlerine karşı büyük ön yargılarım var içerik listelerimden dolayı 10 tane ürünün 1 tanesi falan güzel olabiliyor içerik anlamında
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bebek Bakımı konusunda 670 cevap paylaştı. IPL sonrası cildi sakin ve basit içerikli bir nemlendiriciyle desteklemek yeterli; bepanthol kullanılabilir ama içerik kontrolü önemli. Parfümsüz, alkol ve E vitamini içermeyen, hassas ciltlere uygun bir krem daha güvenli olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEv tipleri kılı tamamen bitirebilir mi?
Özel bölge için düşünüyorum, ama orayı başkasına göstermeye çekindiğim için asla yaptıramam. Tamamen bitirebilir bir ürünse, alıp sorunu kökten çözmek isteyebilirim.
Soruna, soru gibi oldu ama kullanıcısına hiç denk gelmemiştim.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba tatlım! 🌸 Lazer epilasyon sonrası cilt hassaslaştığı için nemlendirici kullanmak şart! Cildini yatıştıracak ve tahrişi azaltacak ürünler tercih etmelisin. Aloe vera içeren bir nemlendirici süper bir seçenek olur. E vitamini istemediğini yazmışsın, o yüzden içerik listelerine mutlaka göz atman gerektiğini hatırlatayım. Bepanthol'ü de tercih edebilirsin, çünkü genelde cildi güzel yatıştırıyor ama alkolsüz ve parfümsüz ürünler kullanmaya özen göster.
Ve tabii ki 48 saat güneşe çıkmaman ve düzenli olarak güneş kremi kullanman çok önemli. Sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin keyfini çıkar! ❤️✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
7Cevap
- Bebek Bakımı konusunda 395 cevap paylaştı.
10 ayAgarta markası doğal temiz içerikli. Benim şu an kullandığım Aveeno vücut losyonu nemlendirici özelliği yeterli yağlı his bırakmıyor birçok ürününden memnunum.
02 Yorumla- 10 ay
hangi çeşidini kullanmalıyım? sıkılaştırıcı Losyon olan mı
- 10 ay
Hayır o vaadlerde olan ürünler gereksizdir. Günlük nemlendirici losyon ya da bakım sütü olarak geçiyor
Vücodun İçin Excipal Hydro %2 Kullanabilirsin Su Bazlı Çok Hızlı Emiliyo Yüz İçin Mia Clinika Nemlendiricisi Güzel Hassas Cilt İçin Olandan kullanabilirsin
00 Yorumla
10 ayaloe vera içerikli bi nemlendirici kullanmalısın kesinlikle
11 Yorumla- 10 ay
hangi marka ya bir sürü var, hiçbirinde duymadım. güvenemiyorum
Gizli Üye(18-24)10 ayBende Epilasyon almak istiyorum ama ne alacağıma karar veremedim hangi markayı kullanıyorsun memnun musun
12 Yorumla- 10 ay
parasına göre açıkçası ve tabii ki genetik. Çok para verip işe yaramayanda var ben xiaomi inface zh-01d aldım ve baya güçlü.
Cevap sahibi10 ayNe zmandan beri kullanıyorsun
b pantol ezber bilinen bir ürün vichy ya da niveanın al
00 Yorumla
10 aydalinin yağını kullandım ben iyi geldi bana belki sende de iş görür
00 Yorumla
10 ayyaptırdığın firma sna bir kac kerm vermesi lazim daha dogrusu satıyorlar
00 YorumlaNiye krem kullanmak istiyorsun ki? O kadar Can yakmıyor
02 Yorumla- 10 ay
sandığınızdan daha fazla acıyor
10 ayceres nemlendirici , bioderma var bide gri kapakli ceres cok iyi arastir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKlasik nemlendirici kremlerden kullan işte
00 YorumlaHipokort
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayKullandığın marka nasıl tavsiye eder misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayÇok kıllı mı knk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayKremmmm
03 Yorumla- 10 ay
hadi ya ciddi misin sen
Cevap sahibi10 ay@ssshhllyyy evettt
- 10 ay
biz bunu nasıl akıl edemedik tüh ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Bebek Bakımı > Sorular > Lazer epilasyon sonrası kullanmam gereken bir nemlendirici var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat