Arkadaşlar merhaba. Ben lazer epilasyona başladım. Bir krem verdiler lazer sonrası için. Bir hafta boyunca hergün Lazer epilasyon sonrası krem sürmemi sonrasında duştan duşa sürmemi söylediler. İlla bunu sürmeliymişim. Krem 120 lira. Pek büyük birşey değil ayrıca. Lazer sonrası için özel üretilmiş araştırdım. Bu kremi bitince tekrar almalı mıyım sizce? Yoksa ellerinde kalmasın diye mi sattılar. Uygun fiyatlı alternatif öneriniz var mı? Bu arada alexandrite lazer yaptırıyorum.Lazer epilasyon sonrası krem
Ya aynı derdi bende sordum biraz önce. Benim ilk gittiğim merkezde ceres ürünlerini verdi. Şehir değiştirdim başka bir yere başladım. Öğrendim ki ceresin içinde e vitamini varmış. E vitaminide kökleri besliyomuş. Yani kılları coşturuyomuş. Biraz araştırdım ve gerçek yüzüme çarptı. Boşu boşuna bir ton para ödedim o ürünlere. Evet çook güzel bir krem ama lazer için ne yazık ki doğru krem değil. Bana başka gösterdiler şimdi 300-400 lira civarında. Ben zaten cereslere onun üstünde ödedim. Bide bunları alamam dedim. Ayrıca güneş kremi şartmış. Yoksa yanık vs izi kalıyo. Bende deli gibi uygun fiyatlı e vitamini olmayan dermatolojik bir krem arıyorum
Benim gittiğim güzellik merkezim bana doragold lazer epilasyon sonrası losyon krem önermişti. Uzun süredir kullanıyorum çok ama çok memnunum. Daha önce pahalı ürünlerde denedim ama hepsi hikaye. Nemlendirici ve Batıklara karşı şuana kadar denediğim en iyi lazer sonrası krem doragold diyebilirim... Eczanelerde de var malum alışveriş sitelerinde de var.
Ben de lazer yaptırmıştım güneş koruyucu krem harici bir krem verilmedi başka bir krem tavsiye ediyor musunuz diye sorduğumda gerek yok bu yeterli cevabını aldım ki benim gittiğim oldukça lüks bir klinikti. Belli ki ellerinde kalmasın diye sana yamamışlar :/ Almasaydın keşke
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilgim olmadığı için aldım. Deriniz pul pul olur dediler. Güneş kremini ne sıklıkla sürüyorsunuz?
Bende gidiyorum lazere. Böyle bir krem söylemediler bana. Bende alexandrite lazere gidiyorum abartmislar iyice senin gittigin yer. Hametan krem kullaniyorum gerekirse ama kış dönemi olduğu icinde onu da kullanmiyorum şimdilik. Bu kremi almk zorunda degilsin
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sürmezsem derim pul pul olurmuş öyle demişlerdi. Bende bilgim olmadığı için aldım. Sanırım almayacağım birdaha.
Sana yine iyi demişler bana 450 liradan 300 e 3 krem verdiler. Sordum soruşturdum giden tanıdıklarını aradım onlarda verilen kremleri kullanmamış. Keşke almasaydın
Madecassol kullanmayı düşündüm bende. Bıktırdılar illa şunu al eczaneden almistersen ıvır zıvır. Ceres güneş kremi losyon, bu görselde ki nemlendiricisi 400-500₺ krem önerdiler verdiler. Meğer içinde ki e vitamini kış köklerini besliyomuş.