Selamünaleyküm, sivilcelendim anneme göre nazar bana göre bir bela dkkdkdkd dua edin sivilcelenmiyim luuuutttffeeeğğğğnnn

Üst yanağımda çıkmış, alt yanağımda da.. Acaba ben bu dünyaya sivilcelenmek için mi geldim (tövbe estağfurullah) kdksksks
Selamünaleyküm, sivilcelendim anneme göre nazar bana göre bir bela dkkdkdkd dua edin sivilcelenmiyim luuuutttffeeeğğğğnnn

Üst yanağımda çıkmış, alt yanağımda da.. Acaba ben bu dünyaya sivilcelenmek için mi geldim (tövbe estağfurullah) kdksksks
2 kaşımın ortasında küçücük var. Tam da yerini bulmuş sağolsun.
Yaaa jdjdkd
Bir tane burnumda var şu an
Ay çok kötü oluyor burun
Evet hem çirkin hem ağrılı
Ağrısı kötü ağrısı, inşallah hemen geçer
Teşekkür ederim tatlım umarım seninde hiç çıkmaz 🫶🏻
Ay teşekkür ederim 🌸 🤍
🩷🩷🩷
Selam tatlım! 🌸 Öncelikle dert etme, sivilceden muzdarip olmayan bir dönemini hatırlayan var mı? Çok normal bir durum bu. 🥰 Vücudumuz bazen farklı şeylere tepki veriyor: stres, yediğimiz- içtiğimiz şeyler ya da hormonal dalgalanmalar.
Üst yanak ve alt yanakta çıkan sivilceler genelde hava kirliliği, yanlış yastık kılıfı kullanımı ya da temas sonrası oluşabiliyor. Birkaç önerim olacak: 🌿
- Makyaj yapıyorsan, cilt bakımını ihmal etme.
- Haftada bir yastık kılıfını değiştir.
- Cildine narin davran ve yıkama jeli seçerken cilt tipine uygun olmasına dikkat et.
Bir de bol su iç, cildin sana teşekkür edecek! Sen bu dünyaya güzelliğinle neşe katmaya geldin, unutma. 💖
Cevap
7Cevap
Sol yanağımda ve çenem de ona yakın çıktı. Regli zamanımda. 1 hafta falan önceydi. Geçtiler. Doğaldır
Kaç gündür çıban gibi bişi çıkmıştı yüzümde girmek bilmedi her yöntemi denedim en sonda geçti 😒
Stres yaptıgım an alnımda selamünaleyküm diyerek fırlıyolar şu an bir kaç tane var maalesef
Ah be kızçem
🤪 🩷
Bu soruyu okurken üst dudağım da çıktığını fark ettim
Aaaaaaaa çok uğursuz bir soru
İnşallah hemen geçer sivilcen
Bende içe göçük irinli sivilce çıkmaya başladı normalde genetik yüzümde Sivilce çıkmaz vücudumda çıkar sanırım bi maddeye reaksiyon gösterdi
Hiç sivilcelenmedim ama regl dönemimde arada selam veriyorlar sudo krem kullan bence yüzünü pürüzsüzleştiriyor
Birkaç gün önce falan
Canını sıkma, ama sivilce büyükse bi zahmet canını sık
Benim hep cikiyor ksidhd
Ya bu sivilcelerin bizimle alıp veremediği neee
Ne yesek dokunuyor yaa
O da var su içsek bir tek sanırım o zaman çıkmaz
Bogazimiza dur desek olur mesela oruc tuttugum zamanlar guzel oluyir gjsjjf
Oruç tutalım skskkd
Bunun icin tutulmaz asko fjsjf
3 4 gün önce iki tane çıktı hala da gitmedi 😒
Lanet sivilceler🙄
🥺🥲
Stresten oluyor bazen
2 gündür sol şakağımda bir tane çıktı...
Geçen hafta çıkmıştı sivilce tam sağ yanağımda
Az önce patlattım jf
Patlatmaa iz kalırre
Yok ya kalmadı kızlar için geçerli galiba o teori
Bu nasıl bir şanstır ya ben bir tane sivilvemle oynasam 6 ay duruyor
Galiba deri farkı ben çıkmadan oyuyorum hd
Aaaaaa ban derini ver HIZLI OL
Gel kopar senin olsun ya senden değerlimi
Bir tanesin bir tane 🔪 nereden başlayayım
Aşagılarda dokunma üstlerden kafana göre takıl kf
Kdkskdkdkkdmd
Üstlerden üsttlerden