- Defacto dan aldığımı söylemeyeyim,,
eğer bu yırtık ve dikiş izi moda değilse kazıklandım..

En son cuma günü kazıklandım, arkadaşımla shdhdhd Gittik oturduk bir yere. Baktık fiyatlar uçuyor. Karışık pizza gördüm menüde 65 TL. Dedim ki ortaya bir tane pizza alalım zaten zor yeriz bir de içecek alırız yanına Siparişi verdik, bekledik bekledik... Bir de ne gelsin? Yemin ediyorum araba direksiyonun ortası var ya ondan çok az büyük bir boyut. O kadar küçük ki shdhdhdh Küfür edilmeden küfür etkisi yedik yani. Baya baya güldük, videoya falan çektik. O paraya orta boy pizza düşündük çünkü. 🙄 Normalde elimle yerim pizzayı. Bıçakla çatalla elit elit yedim yavaş yavaş shshdhd Mideme oturdu resmen. Üstüne de meyveli soda içtik. O güzeldi bak karpuzlu çilekli baya sevdim, ilk kez denedim onu da. Öyle iste. 😂
Bu da kötü olmuş baya ya, fişi falan varsa git göster derim.
65 TL ye uygun gayet 🤷🏻♀️ Tabi öğrenci olduğun için pahalı geliyor 🤪 20 TL ye bardakta Mısır satıyorlar 40 TL ‘ye sporcu atleti aldım ben bildiğin atlet 😂 fiş kim bilir nerede ben uğraşmak istemem ya gidip bu yüzden değiştirmek istiyorum diyemem 🫣😱
Evet bana, bize hala pahalı geliyor. Batsın bu zamlar...🙄
İyi de bu parayı boşuna vermiş oluyorsun ağabey, az para mı bu?
Batsın ki ne batsın 🙄 perşembe 300 TL ye yakıt aldım cuma 400 TL ye pazartesi bilemedin salı yine almam lazım 🙄 arabaya binip gidip değiştirmeye gitsem yakıtla kafa kafaya gelir 😂 girmişken yemekte yerim değişim yapmışken başka bir şey daha alırım 🤷🏻♀️ O yüzden en mantıklısı değişim yapmamak 😇🤪
En son internet alışverişimde kazıklanmıştım.
Resimde gördüğümden çok başka bir sweatshirt gelmişti.😄
Cevap
2Cevap
Kıyafet aldığım zaman
Geçmiş olsun keşke daha dikkatli bakıp almış olsaydınız emin olun dikakt çeken bir özür :)
Evet çıkardım hemen zaten 😂 giyince hemen fark ettim 🤷🏻♀️
Erken olmuş biraz:)
🤷🏻♀️Evet 😂
düzgün baksaydın defolu olabiliyor sonuçta
Ya ben beğendiğimi direk alırım öyle incelemem hiç ama ya bu defolu değil başka bi şey artık
1 yıl önce.
Götür defolu mal diye değiştirirler
20 gün falan oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar