10 ayBunu veremem önerip çünkü her yüz cilt bir olmaz alerjik reaksiyon verebilir ki yüz farklı bi yer bunu en güzel eczane bilir ya da dermatoloji uzmanı cildiye tatlım havalar ve yediklerimiz, cilt yapısı farklı çünkü 😘
14 Yorumla- 10 ay
Ona yağlı ve abur cubur yememek iyi gelir bide gratiste kompakt sivilce karşıtı sabun var sebamed ve zencefili yüz temizleme tonik
- 10 ay
Rica ederim canım
En İyi Cevaplar
Sırayla anlatacağım. Yüzümü temizlemek için sebamed markasının yüz temizleme ürünlerini önerebilirim. büyük boy almistim baya ekonomik de oluyor ( biraz tutumluyumdur)🤦🏻♀️yüzde akne ya da siyah nokta cıkmasını önlüyor. Peeling olaraktan garnier kömürlü yüz peelingini tavsiye ediyorum çok güzel. Genellikle zaman indirimde oluyor. fiyat performans acısından güzel. yüzümdeki pütürler gidiyor ve cildimi pürüzsüz yumuşacık oluyor.
02 Yorumla- 10 ay
Yüz kremi olarakta bir çok krem markasini kullandım ama en beğendiğim simple markası cok memnun kaldım. su bazlı nemlendirici kremi tam da yaglı cilt tipleri için ideal.
10 ayBen kiehl'sin ürünlerini kullanıyorum çok memnunum. Oradaki güzellik uzmanları cilt tipine göre uygun ürünleri tavsiye ediyorlar ve bolca tester😄 birde eczanede ki kişilerden de destek alarak yine eczane ürünleri kullanabilirsin. Daha güvenilir oluyor, dermatoloji uzmanlarının önerisi de bu yönde zaten
10 Yorumla
Ben şu an Pure Beauty Cica tonik kullanıyorum yeni kullanmaya başladım ama çok memnun kaldım, yüzü çok güzel nemlendiriyor. Ziaja'nın tonikleri de mükemmel düzenli kullanımda cildi pürüzsüz yapıyor. Peeling olarak da The Purest toz enzim peelingini öneririm.
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili Ebru,
Peeling toniği seçerken cilt tipin çok önemli, unutma! Eğer cildin yağlıysa salisilik asit içeren bir tonik seveceğin bir tercih olabilir. Kuru bir cildin varsa daha nazik bir formül tercih edebilirsin, örneğin laktik asit içerenler süper bir seçenek olabilir. Karma ciltlerde de glikolik asit harika iş görüyor. 🌸 Ancak hassas bir cildin varsa alkol içermeyen bir tonik kullanmayı düşün, yoksa cildini kurutabilir.
Tonikler cildini daha parlak ve pürüzsüz yapmada etkili ama aşırıya kaçma tatlım, haftada 2-3 kez kullanman yeterli. Eczane ya da dermokozmetik markalara bir göz atabilirsin, bence çok daha iyi oluyor. 💕 Şimdiden cildin ışıldasın! 😊10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
u 10 ayloreal paris
00 Yorumla
10 ayCildim hassas olduğu için peeling kullanmıyorum cilt tipin ne bildiğim kadarıyla önerebilirim
11 YorumlaKil maskesi güzel oluyor canım birde yumurta az limon iyi oluyor
11 Yorumla
u 10 ayKullandığım tonik olsaydı kesin söylerdim. Dcg
110 Yorumla- 10 ay
Söylersem sır olmaz.🙁
- 10 ay
Senin stalker üyelerin varıdır sdf Biz bize değilizdir emin ol.😂
- 10 ay
Bi üzüldün sanki djsj
- 10 ay
Tahmin edebiliyorum jdj
- 10 ay
Çok ağır hafif bir şey çal. Kdk
10 ayYüzüme kremden başka bir şey sürmüyorum. Arko tüp krem. Çok sevdiğim bir arkadaşım göndermişti. Hem de bu siteden @fesfs Bir ara konuşurken lafını etmiştim o da aklında kalmış bana 4 tane filan göndermişti sağolsun 🌹
10 Yorumlaestederm peelıng , caudalie uzumlu tonik , Skinceuticals serum, kıels yıkama heli kesınlıkle onerımdır👍🫶🏿🌺
10 Yorumla
10 ayBendekinin kalkıp ismine bakmam lazım da üşeniyorum
12 Yorumla- 10 ay
JDLDJSKDJSKDJKDKDKSKD benim babam kadın kuaförü de onun kullandığı iyi baya ama kalkamıyorum vallahi kalkınca bakarım ismine
10 ayGül suyundan ötesi yok valla.
12 Yorumla- 10 ay
Gerçeğini bulmak zor evet.
10 aySen yaptırma gerek yok
111 Yorumla- 10 ay
Ben bilirim konu sen olunca
- 10 ay
Duyulacak ne var yüz yapın için gerek yok burnuna hızma takabilirsin
- 10 ay
Doğru ama görmek istedim. Eski pplerde az buçuk gördük hem sen..
Cidden düşünüyormusun - 10 ay
Hele fotoğraflardan belli kapalisin 🤣🤣
- 10 ay
Yok göremiyorum sadec tırnaklar 🤭
Yüzüm temiz peeling kullanmıyorum
13 Yorumla
10 ayLa Roche-Posay Effaclar bu iyi bir tonik...
13 Yorumla- 10 ay
Shiseido Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask bu da peeling
- 10 ay
Rica ederim
10 ayGin tonik iyidir ama çok içme
12 Yorumla- 10 ay
O yüzden çok içme dedim ya şapşik 🤗🤗
10 ayDoğal kaynak suyu ile peeling yapıyorum xd
10 YorumlaBen hacı şakir sabun kullanıyorum 😃
10 Yorumla
u 10 ayLoreal parisin aldim memnunum
10 Yorumla