Güncellemeler
8 ay
Dışarıda güneş kremi denize fakan gitmeyecekseniz zararlıymış diye bi yazı buldum atiyim buraya.
Güncellemeler
8 ay
İnsanlar genel olarak güneş kremi kullanmamalıdır. Bunun vücudunuz tarafından emilmesiyle bir ilgisi yok; ultraviyole ışığın dengeli bir şekilde sizin için iyi olmasıyla ilgisi var. Evet, cildinizin yaşlanmasına ve daha yaşlı görünmesine neden olur ve cilt kanserlerine yol açar, ancak ultraviyole ışık kalp krizi, felç, kan kanseri, otoimmün hastalık (özellikle romatoid artrit ve multipl skleroz), egzama, bunama ve depresyon riskini azaltır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım haklısın, güneş kremi cilt sağlığı için bir numaralı kurtarıcı! 🌞 Her mevsim kullanman lazım, ama yazın özellikle çok önemli. Güneş kremi seçerken cilt tipine uygun bir ürün tercih et. Yağlı bir cildin varsa su bazlı ve hafif yapılı bir güneş kremi tercih edebilirsin. Eğer cildin kuruysa nemlendirme özelliği olan bir ürün kullanman harika olur.
Ayrıca SPF (Güneş Koruma Faktörü) en az 30 olan birini seç. Ama unutma, dışarıda uzun süre kalacaksan ya da denize/havuza gireceksen suya dayanıklı ve yüksek koruma faktörlü bir ürün daha iyi olur. Online alışveriş sitelerinden fiyatına da bakabilirsin, kolayca bulabilirsin. 💛
Cildin seni ileride de mutlu etsin istiyorsan her gün sürmeyi ihmal etme, tamam mı? 🌺