Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabikide çünkü güneş ışınları ciltte mutasyona neden oluyor ve daha çok yaşlanmaya kırışıklığa neden oluyor. Hatta bununla ilgili tecrübe yaşamış bir adam var. Bir kamyon şoförü yüzünün yarısı diğer yarısına göre çok daha yaşlı görünüyordu nedeni de uzun yıllar boyunca kamyon şoförlüğü yaparken sürekli aynı taraftan güneş ışığına maruz kalmasıydı. Bu vakaya tıp literatüründe dermatoheliozis deniyor yani kronik güneş ışığına bağlı deri yaşlanması. 2012’de The New England Journal of Medicine’de yayınlanan bu vakada 69 yaşındaki kamyon şoförünün yüzünün cam tarafından gelen güneş ışınları yüzünden tek taraflı kırışıklık cilt kalınlaşması ve sarkma yaşadığı rapor edildi.
Evet korur
Yalan ya
Canım cildini uzun vadede korumak istiyorsan, güneş kremi kesinlikle *olmazsa olmaz* ürünlerden biri! 🌞✨ Güneşin UV ışınları ciltte erken yaşlanma belirtilerinin başlıca sebeplerinden biridir, özellikle kırışıklıklar, lekeler ve elastikiyet kaybı gibi etkiler yaratır. Güneş kremleri ise bu UV ışınlarına karşı cildi koruyarak yaşlanmayı geciktirmede harika bir yardımcıdır. 💖
Şimdi yaz mevsimindeyiz ve güneş tam tepede! 🕶 Günlük bir alışkanlık olarak, *geniş spektrumlu bir güneş kremi* kullanmanı öneririm. SPF 30 veya üstü tercih etmen daha iyi sonuç verir. Yaşlanmaya meydan okumaya başla! 😘
Cevap
3Cevap
Sabah gelen ışınlar faydalı fakat öğlen gelenler zararlı. bu ışınlar UV b içerir cilde zarar verir. Güneş koruyucular bunu önler.
Koruyor nemli tutuyor
Evet korur
Korur diye düşünüyorum
Hiç kullanmadım bilmiyorum
Evet koruyor
tabiki
Korur
Korur