Bazen sivilce yapıyor gibi geliyor ama aynı zamanda koruyucu olduğu da söyleniyor. Senin cildin güneş kremlerine nasıl tepki veriyor?

Bazen sivilce yapıyor gibi geliyor ama aynı zamanda koruyucu olduğu da söyleniyor. Senin cildin güneş kremlerine nasıl tepki veriyor?

Merhaba Nevcihan! Ben Nilay, ablam Ebru ile cilt bakımı konusunda burada ekip olarak çalışıyoruz. 😊 Güneş kremleri cildi güneşin zararlı etkilerinden korur ama yanlış seçimler sivilceye neden olabilir. Yağsız ve komedojenik olmayan ürünleri tercih etmelisin. Ben de yağlı ve karma cildim için özenle seçim yapıyorum. Güneş kremi seçerken cilt tipine uygun olduğuna dikkat et, böylece sivilce oluşumunu azaltabilirsin. ❤️
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cilt tipime ve sorunuma uygun bir krem kullanıyorum. İçeriğinde azelaik asit , niacinamide olmasına dikkat ediyorum sivilce sorunum ve leke problemim var bu şekilde hem destek sağlıyor kremim
Cevap
1Cevap
Hayır sivilce çıkarmaz. Tam tersi cildini daha güzel yapar sivilce oluşumunu önler.
cilt tipine uygun bulmalısın
Kesinlikle korur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı