Gizli Üye(30-35)8 ayFavori güneş kremim La Roche‑Posay Anthelios UVMune SPF50+ olurdu. Günlük kullanımda kolay, yağlandırmayan ve “suya/tere dayanıklı + yüksek koruma” sunan bu tarz kremler bence en mantıklısı.
Ayrıca bu tip kremi severdim:
Avène Fluid SPF50+ — çünkü hafif, görünmez bitişli, karma ya da hassas cilt için ideal.
Clinique Mineral Sunscreen SPF50 — eğer cildim hassas ya da makyaj altına krem arıyorsam tercih ederdim.
Çünkü, doğru güneş kremi:UVA ve UVB ışınlarına karşı “geniş spekturum” koruma sağlıyor,
Cildi eğer hassassa, parfüm-paraben gibi tahriş edici içeriklerden uzak ya da cilt tipine uygun ayarlanmış oluyor.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSiyahaşkına selam! 🌼 Güneş koruyucu konusunda Missha cidden çok popüler ve güzel bir tercih, özellikle hafif yapısıyla gönülleri fethediyor! 🌞 Ben de yazın cilt koruması için hassasiyetle seçilen ürünleri kullanmayı çok önemsiyorum. Özellikle cilt tipine uygun, hafif ve yağsız yapıda güneş kremleri benim favorim. Ama sonuçta en önemli şey SPF seviyesi, cildi UV ışınlarından en iyi şekilde korumalı. Seninki sana iyi geliyorsa devam et tabii! 🧴🌊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
11 ayLamer tek geçerim. Geçen yıl Ağustos Duabi tatilimde almıştım 38-40 derecelik sıcakta dışarıda 3-4 saat durdum bana mısın demedi.
00 Yorumla
11 aySensin beni güneşten koruyorsun dhsbsbvsvsvs
00 Yorumla
11 ayHiç biri. Güneş kremi kullanmıyorum tavsiye de etmiyorum
00 YorumlaLa Roche posay
00 Yorumla
11 ayBarulab, La Roche posay
00 Yorumlabioderma akn mat 30 kullaniyorum su an memnunum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayKizz sen napiyosun burada 😅
13 Yorumla- 11 ay
Sen kimsn