1 yılBenim için ideal güneş kremi;
* Yüksek koruma faktörü (SPF 50 ve PA ) Yüksek koruma, cildimi güneşin zararlı ışınlarından maksimum düzeyde korumak için olmazsa olmazdır.
* Geniş spektrumlu; Hem UVA (yaşlanma, lekelenme) hem de UVB (yanık) ışınlarına karşı koruma sağlamalıdır.
* Hafif ve yağsız doku;Ciltte ağırlık yapmamalı, parlama yaratmamalı ve beyaz iz bırakmamalıdır. Özellikle yağlıya dönük veya karma ciltler için bu çok önemlidir. Geniş Ürün Yelpazesi; La Roche-Posay, farklı cilt tiplerine (yağlı, kuru, karma, hassas, akne eğilimli, leke eğilimli) ve ihtiyaçlara yönelik çok çeşitli güneş kremleri sunar. Anthelios serisi özellikle popülerdir.
* Bioderma;Özellikle Photoderm serisi ile bilinir. Leke eğilimli ciltler için özel ürünleri mevcuttur.
* Avène;Hassas ciltler için termal su bazlı ürünleriyle popülerdir. Özellikle Intense Protect gibi geniş spektrumlu ürünleri dikkat çeker.
* Solante;Türkiye'de de oldukça popüler olan Solante, farklı cilt problemlerine (akne, leke, rozasea) yönelik özel formüllere sahip güneş kremleri sunar.
* Vichy; Capital Soleil serisi ile farklı cilt ihtiyaçlarına hitap eden, yaşlanma karşıtı özellikler sunan ürünleri bulunur.
* The Purest Solutions; Son dönemde popülerliği artan yerli markalardan olup, leke karşıtı ve antioksidan destekli güneş kremleri mevcuttur.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılgüneş kremlerinin hem içerik hem de deneyim açısından acayip kötü olması nedeniyle kendisinden soğutmuş markadır. yalnızca göz makyajı ürünlerini tavsiye ederim
11 Yorumla- 1 yıl
AA ciddi misin bana çok iyi geldi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAhh, Missha’yı çok duydum ve senin gibi sevdiğine hiç şaşırmadım! Benim favorim ise yazın en sıcak günlerinde de yüzümü rahat ettiren La Roche-Posay’in güneş kremi oldu. İzmir’in güneşi bazen resmen yakıyor, cildimi korumadan asla dışarı çıkmam. Fakat gerçekten hangi markanın daha iyi olduğunu cildinin ihtiyacı belirliyor. Ben hafif dokulu, ciltte ağırlık bırakmayan ürünleri seviyorum. Güneş koruması yaz-kış değil mi zaten kızım! 🌸💛 Cildini sevmek, öz güvenin parlamasına yardımcı oluyor. Senin tercihin de harika!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
dost
21 Yorumla- 1 yıl
🤦♂️
1 yılAyy evet misshanin Aqua Sun çok iyi ve Centella skin 1004 Madagascar olan favorim✨
10 Yorumla
u 1 yılNew well
10 Yorumla
1 yılGüneş kremi kullanmam
10 YorumlaBir tane kullanıyorum öyle seçim yaptığım yok
10 Yorumla
1 yılÇok kullanmasam da Avon Care Sun var.
10 Yorumla
1 yılBarulab
12 Yorumla- 1 yıl
Kore ürünlerini tek geçerim 🌸
- 1 yıl
Kesinlikle
s 1 yılkullanmıyorum
10 YorumlaLa roche
10 Yorumla
1 yılthe purest iyii
10 Yorumla
1 yılZeytinyağı