Eşim bakımsız olduğum için boşanmak istediğini söyledi bakımsız olmak boşanma sebebi midir?

Bugün eşim ve bir çift ile pikniğe gittik eşimin arkadaşı ve karısı geldi. Karısı siyah uzun saçlı zayıf ve bakımlı bir kadındı. Ayak tırnakları ojeliydi elleri ojeliydi falan. Eşimde görmüş özenmiş. Bana dedi ki bak gördün mü karısı ne hoş gözüküyordu sende kendine bak zor değil, o spora gidiyormuş sende spora git oje sür makyaj yap biraz kendine bak dedi bende ses çıkarmadım baktı ki benim pek niyetim yok bu sefer ağır konuştu kendinden vazgeçmişsin için geçmiş 80 lik nineler gibi hayat enerjin gitmiş benimde ruhumu emiyorsun enerjimi sömürüyorsun seninle mutlu değilim etrafta bakımlı kadın görünce özeniyorum sana derdimi düzgünce söylüyorum hiç oralı değilsin seni beğenmiyorum böyle yaparak soğutuyorsun emek vermiyorsun bu evliliğe ben boşanmak istiyorum herkes kendi yoluna seni istemiyorum dedi. İçimden bakımlı olmak gelmiyor.

Eşim bakımsız olduğum için boşanmak istediğini söyledi bakımsız olmak boşanma sebebi midir?