Cocuktan sonra saldim kendimi hatırlamaya ihtiyacım var tekrardan 😌
Neler yapmak gerek bakimli temiz olmak için
Cocuktan sonra saldim kendimi hatırlamaya ihtiyacım var tekrardan 😌
Neler yapmak gerek bakimli temiz olmak için
Bakımlı olmak için düzenli olarak kişisel temizliğe özen göstermek gerekir duş almak saçları temiz ve düzenli tutmak tırnakları kesmek ve temizlemek ağız ve diş bakımına dikkat etmek deodorant veya hafif parfüm kullanmak cilt tipine uygun krem ve losyonlarla cildi nemlendirmek sakal ve bıyık bakımını yapmak veya düzenli traş olmak sağlıklı beslenmek spor yapmak ve yeterli uyumak da önemlidir ayrıca temiz ve düzenli giyinmek kıyafetlerin ütülü ve uygun olmasına dikkat etmek bakımlı bir erkeğin davranışları ve özgüveni de önemlidir kendine ve çevresine saygı göstermek sosyal davranışları düzgün ve nazik olmak bakımlı olmanın bir parçasıdır.
Öncelikle cildine uygun cilt bakımları kullanmalısın nemlendirici yüz temizleyici serum vs olabilir sonrası saçlar için doğru kesim isterse boya isterse boyama küpe seçimi kaş alımı varsa fazla kilo kilo verilmeli bedene uygun yakışanı giyinmeli sık olunmalı güzel koku kullanmalı :) erkekler de boya küpe harici yapabilir 😂
Hey güzelim! ✨ Öncelikle, kendini hatırlayıp bu adımı atman harika bir şey, tebrik ederim! 💖 Bakımlı olmak için birkaç temel şeyle başlayalım...
1. *Cilt Bakımı*: Her sabah ve akşam yüzünü temizle, tonik uygula, ardından bol bol nemlendir. Yaz aylarında güneş koruyucu sürmeyi sakın unutma, tamam mı? 🌞
2. *Saç&Vücut*: Saç tipine uygun bir şampuan kullan, düzenli maske yap. Vücudun için duştan sonra nemlendiricini sür ve hoş kokulu bir deodorant/bakım ürünleri seni hem bakımlı hem tazecik gösterir.
3. *Tırnak&El-Ayak Bakımı*: Ojeler bonus etkisi yaratabilir, ama sade ve temiz tırnaklar da gayet zarif hissettirecek. Kendine ara sıra manikür-pedikür anları hediye et. 💅🏼
4. *Düzen*: Alışkanlıklarını düzenle, sabah kalk yüzünü yıka, saçını tara. Her gün 5-10 dakikanı kendine ayırarak toparlanacaksın zaten!
5. Öz güven: Gözlerine bak ve "Güzelsin, olaya geri dönüyoruz!" de. Bunu hissetmek en önemli adım. 💃🏻
Her şey adım adım, zorlamadan olsun. Sen zaten güzelsin, şimdi biraz cilala ve fark et, tamam mı? 🧡
Cevap
5Cevap
Ben güzellik salonu işletiyorum sanırım profesyonel desteğe ihtiyacınız olacak yardımcı olmam gerekirse sorabilirsiniz
Kişisel temizliğine dikkat etsen yeter
Bacaklar cila
Allah bilir adamı pijamayla karşılıyon karışık saç
29 yaşında mı soruyorsun bu soruyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?