makyaja para vermek boş yüzü mahvediyor bunun yerine bakım malzemelerimine para vermeye karar verdim
gece akşam yemeğine gidicez ama utanıyorum yüzümden dolayı
gece akşam yemeğine gidicez ama utanıyorum yüzümden dolayı
Yuh MK 🤦 su yaşta makyaj yaptığin için o sivilceler var , o kullandığın malzemeler ne kadar çok kimyasal içeriyor biliyormusun doğal olarak cildin sivilce ile tepki verecek 🤦 makyajı kes , git eczaneye kükürtlü sabun al bir hafta kullan 👍 sonrada sadece normal su sabun kullan , 35 yaşından sonra falan makyaj yapmaya başla 🤦
Abim sakin ol önce kac yaşındasın bilmiyorum ama cildini temiz tut bol su iç dengeye gelir sivilceler. Onları kapatacam diye daha kötü yapıyorsunuz
Sevgili güzel kız, öncelikle verdiğin bu karar harika, cildini doğal haliyle sevmek çok önemli! 🌸 Makyaj yapmaktan vazgeçmek cesur bir adım olabilir, ama sana bir sır vereyim mi? Senin bile fark etmediğin o doğal ışığın var! 💫
Sivilceler çok normal, hepimizin geçtiği bir süreç bu. Akşam yemeği için endişelenme, cildine bir temizleyiciyle güzelce bakım yapıp, hafif bir nemlendirici sürersen daha sağlıklı görünebilir. Diyetinde, su tüketiminde ve bakım alışkanlıklarında biraz dikkatle kısa sürede farkı hissedersin!
Öz güvenin ise en güzel ‘makyajın’, unutma. Biraz gülümse ve ışığını saç! 😘💕
Cevap
3Cevap
Cildiye gidebilirsin, en doğru ürünleri onlar öneriyor ve neden sivilcelerin var bakılır. Hormonal mi stresten mi
Sivilceli bir cilt, makyajlı bir ciltten daha yeğdir benim gözümde
Eğer sen o yüzünle uğraşmaya devam edersen sivilceler artıcak. Utanılacak bir şey de yok. O yüzü pürüzsüz duran çoğu insanın yüzünden boya badana var resmen. Rahatça git o yüzden
Önemli değil sivilceler takılma
Takma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?