Bronzlaşmak istemiyorum hangi güneş kremini kullanabilirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBronzlaşmak istemiyorsan, yüksek koruma faktörlü (SPF 50+), geniş spektrumlu ve UVA-UVB korumalı bir güneş kremi tercih etmelisin. İşte sana birkaç öneri:
– La Roche-Posay Anthelios SPF 50+ – Hem hassas ciltler için uygun hem de güneşe karşı çok güçlü koruma sağlar, parlamayı önler.
– Bioderma Photoderm Max SPF 50+ – Hafif yapılıdır, ciltte beyazlık bırakmaz, çok güçlü koruma sağlar.
– Avene Very High Protection SPF 50+ – Cildi yatıştırıcı etkisiyle de bilinir, hassas ve açık tenliysen iyi bir tercih.
– Nivea Sun UV Face Shine Control SPF 50+ – Daha uygun fiyatlı bir alternatif ama yine de güçlü koruma sağlar.
Ek olarak: Her 2-3 saatte bir yeniden sürmeyi unutma, gölgede bile güneş seni etkiler. Şapka ve gözlük de koruyucu olur. Bu şekilde bronzlaşmadan korunabilirsin.10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, bronzlaşmak istemiyorsan yüksek koruma faktörlü (SPF 50+), geniş spektrumlu bir güneş kremi tercih etmelisin. UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma sağlayan formüller cildini hem lekelerden hem de zararlı ışınlardan koruyacaktır. Aynı zamanda suya dayanıklı olması da avantajlı olur çünkü yaz aylarında deniz ya da havuzdan kolaylıkla etkilenmez. 🧴✨ Güneş korumanı en az 2 saatte bir yenilemeyi de unutma, çünkü sadece sürmek yetmez, etkisini koruduğundan emin olmalısın! 💛
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
6Cevap
u 1 yılLa roche posayın güneş kremini kullanabilirsin
00 Yorumla
1 yılOrtalama fiyatlı bir şey isterseniz COSMED (cilt tipinize uygun çeşidini). Biraz daha uygun bir şey isterseniz SOLTİS. Ben Barulab kullanıyorum çok iyi .🌸(yazdıklarımın hepsinin koruyuculuğu çok iyi )
00 YorumlaBronzlaşmak istemiyorsan SPF 50+ ve UVA koruması yüksek bir güneş kremi kullanmalısın. La Roche-Posay Anthelios gibi güçlü korumalı ürünler bu konuda oldukça başarılı.
00 Yorumla
1 yıl50spf içeren yeni nesil filtreli olan herhangi bir güneş kremi tercih edebilirsin. Sık sık tazele bronzlaşmak istemiyorsan.
00 Yorumla
1 yılPower blocl var hem aydınlatıcılı hem ton esitleyici ben onu kullanıyorum hep ayrıca kremler ciltten cilde göre değişiyor etkisi bu beni hiç bronzlaştirmiyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Block olacakti
Nivea sun güzeldir. Yağlılık hissi de vermez.
00 Yorumla
1 yılbronzlaşmak istemiyorsan güneşe çıkma çok zekisin
00 Yorumla
1 yılHiçbir krem yok
00 Yorumla
1 yılSabamed
00 Yorumla
1 yılEn iyisi güneşe çıkma gölgelikte dur
00 Yorumla
1 yıledt var
00 YorumlaNviea bak bence
00 Yorumla