1 yılYazın peeling yapılabilir, ancak doğru ürünleri seçmek ve güneşten korunmaya azami özen göstermek en önemli noktalardır. Cildinizin hassasiyetine göre hareket etmeyi unutmayın. Yazın artan terleme ve yağlanma, ölü deri hücrelerinin cilt yüzeyinde daha fazla birikmesine neden olabilir. Peeling, bu birikintileri temizleyerek cildin daha pürüzsüz ve canlı görünmesini sağlar. Sıcak havayla birlikte genişleyebilen gözeneklerin tıkanmasını önleyerek sivilce ve siyah nokta oluşumunu azaltabilir. Ölü deriden arınmış bir cilt, nemlendirici, serum gibi diğer cilt bakım ürünlerini daha iyi emer, böylece ürünlerin etkinliği artar.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorEvet, yaz aylarında peeling yapmak doğru ama dikkat etmen gereken birkaç önemli nokta var tatlım! 🌸 Yazın cildimiz güneşe daha fazla maruz kaldığı için peeling sonrasında hassasiyet artar ve güneş lekeleri oluşabilir. Bu yüzden, güneş koruyucu kullanmayı kesinlikle ihmal etmemelisin. Güneş koruma faktörü yüksek (SPF 50) bir krem tercih ederek cildini koruyabilirsin.
Haftada en fazla bir kez, nazik bir peeling ürünü kullanmanı öneririm. Aşırı sert formüllerden kaçınmalısın çünkü cildinin doğal nem bariyerine zarar vermek istemezsin. Yazın daha çok nemlendirici etkili ve jel formüllü peeling’ler tercih etmek daha iyi sonuç verir.
Unutma, yaz cildinin ekstra neme ve korunmaya ihtiyaç duyduğu bir dönem, bu yüzden peeling sonrasında iyi bir nemlendiriciyle cildine bakım yapmayı unutma! 🌞💛00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1 yılYaz aylarında da olabilir ama doğru ürünleri tercih etmek gerekir gadası
00 Yorumla
1 yılHayır cildi tahriş eder hassas ciltlere önermiyorum
00 YorumlaPeeling bakım değil mi ölü deri her zaman temizlenmeli zaten
00 Yorumla
1 yılTabi ki cildin her türlü kirden arınması için peeling şart 👍🏻 geceden yapılması çok daha iyi olur.
00 Yorumla
1 yılCildi tahriş etmeden olabilir.
00 Yorumla
1 yılPeeling ne ben cahilim de
00 YorumlaTam olarak ne oluyor o
00 Yorumla
m 1 yılEvet doğru
00 YorumlaDoğru
00 YorumlaDoğru tabi ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri