Yüzüme değil vücudum için. Sırtımda, omuzlarımda ve kalçamda sivilce çıktı bu dönem nedenini anlamadığım bir şekilde. Rossmann'dan bir vücut peelingi aldım ve içinde tuz da var, tuz iyi geliyor sivilcelere bildiğim kadarıyla, ama cilt için "sivilceli cilde peeling yapılmaz" derler. Ne yapmalıyım, kafam karıştı :/
Tuz iyi gelebilir ama peeling diyosun. Peeling ölü deriyi atmaktır. Sivilcenin üstüne sürtmeden nasil peeling yapican. Ole olmaz. Kesinlkle deneme bile.
Tamam tuz barındıran bir peeling dedim zaten. Sordum yapayım mı yapılır mı diye. Yardım etmek istediğinin farkındayım ama laflarını az daha tartarak söylersen daha iyi olur.
O kızarıklık cilt hassasiyetinden kaynaklıdır. Çok bastırmadan yapmalısın. Tuz zaten serttir. Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla daha çok iz gibiler. Zaten bu izler deriyi yenilerek geçirilebilir. Eğer cilt tipine uygunsa aldığın ürün kullanmanda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum:) Cilt tipin ve aldığın ürünün markası nedir?
Yani yüzüm karma ama cildimi çok bilmiyorum, onun karması varsa o da karmadır :) Bacaklarım vs kuruyken omuz bölgem daha yağlı. 2.bp.blogspot.com/.../20161118_140858.jpg şunu aldım shea ve badem yağlı.
Çok mu cildin yağlı 😕 yeme içme dikkat et yağlı yiyeceklerden uzak dur sık duş al vücut için birde aşırı stres uzak dur. Bende sivilceye peeling yapılmaz diye duymuştum
En İyi Cevaplar