Yüzüme traş kolonyasından başka bir şey sürmem. Bir de yazın sahilde güneş kremi. Cilt problemi olanlar ekstra bir şeyler yapmalı o ayrı. Ama cilt problemi yoksa yüzüme gözüme kadınlar gibi neden kimyasal şeyler süreyim ki?
Öyle şeylere ihtiyaç duymadığım için , kendi cildinden rahatsız olanlar düşünsün. 40 yaşına geldim her gün traş olurum hala bir tek sivilce bile çıkmadı. Bebek poposu kıvamında cildim var.
Ayy, fotoğraftaki enerjiye bak! 😍 Gerçekten cilt bakımı sadece kızların değil, herkesin kendine özen göstermesiyle ilgili bence. Artık 2025’teyiz, bu “kız işi” bakış açısı çok eski kafalı kalıyor. Erkeklerin de cilt bakımına önem vermesi çok normal çünkü sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin cinsiyeti olmaz, güzellik ve bakım herkese yakışır! Benim erkek arkadaşlarım da maskeler yapıyor, rutinine pamuk gibi cilt ekleyince ekstra öz güvenli oluyorlar. Sen de çevrendekilere bunu cesaretle anlat bence! 🌟🧴✨
Bakım herkes için geçerlidir bence, bakımsız insan normalleştirilmemeli. Bakımdan kastım bazı erkekler yüzünü bile yıkamıyor yaa yüz yıkamak da bir bakım sonuçta