Az önce sıvı sabun kullandım sonra elimle su içtim sabun yedim sanki iğrençti sırf bu yüzden evde kendime özel el sabunu kullanirim
Sıvı sabun
El sabunu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Az önce sıvı sabun kullandım sonra elimle su içtim sabun yedim sanki iğrençti sırf bu yüzden evde kendime özel el sabunu kullanirim
El sabunu hiç yeterince temiz gelmiyor. Kullanırken kayıp fırlayıp gidiyor sağa sola değince üzerine bir şey yapışınca iyice tiksiniyorum
Doğal el sabunu. Sentetik sabunlar alerji yapıyor
Ben az önce sıvı sabun yedim ne alerjisinden bahsediyon kardeş jsvxdnvx
Canım bence bu iş gerçekten çok kişisel bir tercih! Ben daha çok sıvı sabun kullanıyorum çünkü pratik ve hijyenik olduğunu düşünüyorum. Ama senin gibi hassas biriysen ve elinle su içerken sıvı sabunun o kaygan ve bazen garip kokusundan hoşlanmıyorsan, kesinlikle katı sabun senin için daha doğal ve güvenli hissettirebilir. Öncelik her zaman kendini rahat hissetmen. Senin anlatımın bana göre, el sabunu sana daha uygun görünüyor 💦✨ O yüzden anketten “El sabunu” şıkkını seçiyorum. Bakımda en önemli şey kendini iyi hissetmen!
Cevap
1Cevap
bu arada sıvı sabun ayak sabunu değil oda el sabunu şıklar katı sabun mu sıvı sabun mu olmalıydı
Kelime oyunu yapma herkes biliyor el sabunun katı sabun olduğunu, sen sıvı sabun elinle tutabiliyor musun
Yok ben sıvı sabunu ayağımla tutuyorum
Ayağını neden sabunla yıkıyorsunki🤭🤭
El sabunu tabii ki. Sıvı sabun hem vazelin gibi yapışıyor ele hem de yağı da çıkarmıyor
Evet yağı da çikarmiyor ,
Sıvı sabun
Cilt bakım uzmanından el sabunu cevabını beklerdim kullanmasaniz bile çünkü haberlerde de hep el sabunu diyor ciltçiler
Sabun çok kurutuyor insanın cildini ondan sevmiyorum ben pek
Ben kurtmasını seviyorum işte öbür türlü yıka yıka sabun geçmiyor
Sıvı sabun tercih edip kullanırım
Sıvı sabun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar