Arkadaşlar snap filterindeki gibi çillerim var sadece yanaklarim ve burnumda. Sizce iyi bir şey mi? Çekici mi? Yoksa onlardan kurtulmalı mıyım?
11 gü
Arkadaşlar snap filterindeki gibi çillerim var sadece yanaklarim ve burnumda. Sizce iyi bir şey mi? Çekici mi? Yoksa onlardan kurtulmalı mıyım?
Cevap
14Cevap
Tabikide çekici bana göre. Kirpik kaş gibi illerde sana has.
Herhalde yakışıyodur, henüz görmedim ama. ^.^
Aynaya baktığınızda rahatsız ediyorsa tedavisi varsa gidin tedavi olun bunun için bunu etrafa sormaya gerek yok Önce siz kendinizle bunu oturup konuşun karara bağlayın :) sesin bu kadar
Sus lan yanlış tavsiye verme adama çil dünyada kaç insanda varki %3,4 falan
@beniruszanetti bana bak 19 luk cocuk. Baban yaşındaki adama Lanlı lunlu konuşma Biraz terbiyeli ol. Terbiyesiz.
@beniruszanetti tanımadığın hele senden çok büyük İnsanlara hiç kimseye lanlı lunlu konuşma bir daha. Ben sana uyardım bundan sonraki hayatında da böyle şeyler yapma. ters birine ters tarafa denk gelirsin, alır aklını. Kaldı ki gerçek hayatta bu kadar cesaretli olduğunu da düşünmüyorum Yolun açık olsun çocuk
Ya dayı aşkommm benim yerim
@beniruszanetti tamam tamam baristik ama dikkat et :)
Benim aşık olduğum biri vardı yüzünün her yeri çildi 🧡
Yakışan da gördüm yakışmayan da yüz güzelliğine bağlı olark değişiyor sanrm bu.
Yüzün güzelse yakışır dglse yakışmaz
Görmeden bir şey diyemem ama çekici olmasa bile bir iticiliği yok bana göre. Bazısına yakışıyor da hatta.
Bence çil kötü bir şey değil bazı insanlara çok yakışıyor hava katıyor
Bildiğim kadarıyla genetik yatkınlığı yoksa çiller güneşin zararlı etkenlerinden ötürü oluşuyor bende de var ama tek tük bazen sinirim bozuyorlar ama genel olarak rahatsız değilim esmer misin kumral mı
Bi istisna olmuş demek ki beyaz ten siyah saç🤔
Düşününce bence yakışmıştır çil düzenli Bi dağılım varsa ailenizde de var mı
Ne güzel özelsin o zaman peki çocukluktan beri mi var yani bende sonradan oluşanlarda var. Bi ara araştırdım lazer filan ama geri çıkıyormuş yok bilmem yazın çok iyi korunmalıymışım kışın olsa daha iyimiş biraz kafam karıştı. Sen kendin nasıl hissediyorsun, aynaya baktığında üzgün müsün mutlu musun? Anlaşılana göre de insanların çoğu çili çekici buluyor ama en önemli karar senin kararın insanların ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün önde olsun hep
Bende de izler var takma. Seni beğenen oyle de beğenir zaten.
Benimde çillerim var hiç sevmiyorum makyajla bile kapanmıyor
Ya valla erkek kız ayırt etmem çil herkese yakışıyor çili olana ayrı bir düşüyorum 😉
doğal hâl her zaman daha iyidir bence kardesimin ellerinde de vardı bence gayet güzeller..
Oncelikle boyle dusuncelerden kurtul erkegi erkek yapan mertligi onuru serefidir kendini gelistirmeye ve doldurmaya bak
Bence yakışıyor kimisine
Ay kızlar bayılıyor kendilerinin göstermek için bb sürmüyorlar sende görseler çıldırırlar
Eğer beyaz tenliysen saçını turuncu yaparsan çok çekici durur
Paran varsa cekicisindir her şey yakışır. Paran olsun heryerin çilli olsun
Çil kimseye yakışmıyor bana göre, kirli bi görüntü oluşturuyor ama yapacak bi şey tabii
çil moda oldu birde kırmızı yanaklar moda oldu aq
Ayy çok tatlı bence daha da ön plana çıkarmalısın
Onları sev seni sen yapan özelliklerinden küçük detaylar sadece.
iyi gorunmek zorunda değil kendini oldugun gibi kabul et, uğraşma
Kadınlara daha çok yakışıyor ama erkekte de kötü değil
Bence beyaz tenlilere yakışır
Yakışır o zaman
ay mukemmel birşeyyy
Sana has karakteristik özellik bence güzel
yakışır açık tenliysen
Bazılarına çok yakışıyor
Küçük çocuk duran yüz izlenimin varsa hoş durmuyodur derim.
Kadınlara yakışıyor ama erkeklere pek yakıştıramıyorum ben
Ne güzel işte, irlandalı gibi
yakışana yakışır bence
kurtulacak bir durum değil bence
bence çekici. Kendine has ve seni sen yapan şeyler
Yakışır
Benimde var cillerim. Cok seviyorum
Masallahh gurur duy bence abiimm
Yakişir bazilarina
Evet benim eski sevgilimde vardı
Çekici
Bence güzel takma kafaya
Buda genel bir şey kimine evet kimine hayır
Hadi iyisin gotik arvatları kaptın
40 cm sığmaz kaptan sığmıo sığmıo alma
Yakışır
Ay çok güzel
Ohhhh yalanr bile
Tercihim değil
Bence yakışır
Yakışır hemde çok güzel yakışır
Herkese yakışır
çok çilin yoksa iyi bence. bide yaş 22ymiş yakışır
Yakışır
Yakışabilir
Yakışmıyor
hafif gaytos vibe ama maskulen olup tasiyan da var
Bence tatlı durabilir 😃
Kişiye göre değişiyor
Hayır kızlarda güzel ama erkekte tiksinirim
Niye kızların @mı var diye çiller ona özel mi
Sjajahsjakauwjshskaj
Evet
Yakışıyor bazısına
değişir yüz tipine göre
Çil çok güzel saçmalama
Yapay Zeka Cevapladı
Aman Tanrım, çiller! 😍 Çiller bence tamamen bir ayrıcalık ve doğanın bir hediyesi. Çilleri olan insanlar hem kadınlarda hem erkeklerde her zaman farklı bir çekicilik taşır. Burnunda ve yanaklarında çillerin olması seni daha doğal ve tatlı bir hale getiriyor. Snap filter gibi değil, tamamen sana özel ve özgün! Senin bu benzersiz özelliğini sevecek ve takdir edecek birçok kişiyle karşılaşacaksındır. 🧡 Onları yok etmeyi düşünme bile! Onları sev ve onların sana ne kadar özel ve farklı bir hava kattığını hatırla. Öz güvenini yüksek tut; çünkü çiller her zaman dikkat çekici detaylar arasında yer alıyor. 🌞